Fredag, härliga fredag!

Nu känner jag att jag bara skriver inlägg efter inlägg, efter inlägg.. Men jag kanske behöver ta igen alla inlägg jag missat i veckan. Får skylla på skolan och stallet. Men efter helgen så kommer jag slippa stallet förutom på tisdagar och varannan fredag för från och med 1 september så är Clara fodervärd på Celine. Awsome!

Nu kommer massa "Idag har jag gjort.."-snack.
Idag har jag första gått i skolan till 2. Hade digitalt skapande (photoshop osv) så jag va i himelriket. ÄLSKAR MIN SKOLA. Sen åt vi världens lyx mat på lunchen, kött, beanaise och hasselbakspotatis. Och igår fick vi ju bakpotatis och skagenröra. Lyxigt. Sen åkte jag hem och sen åkte vi till stallet direkt jag kom hem med tåget. Jag kollade lite när Emelie hade lektion för Clara. Som jag skrev om innan. Och nu har vi nyss ätit mysmiddag, kycklingsallad och vitlöksbröd. Sen nu ligger jag och bloggar, kollar på TV och så har min underbara pojkvän köpt en stor (läs: största = 500ml) redbull. Älskar helg! :)





Mina tre år tillsammans med Celine

Ja nu har jag äntligen fått upp mitt "hemliga" projekt på Youtube. Ja det är alltså en film från allra första proridningen till idag och vår senaste tävling. Visade den för Vendela på tåget igår och hon sa "börjar du inte grina?" Svaret på den frågan är att, jo jag skulle kunna gråta vilken sekund som helst men jag är mer stolt. Jag ler. Jag kan verkligen kolla på den här filmen och vara så sjukt stolt över oss. Vilken resa. 

Jag läste ett inlägg skrivet av Kristina Warg för ett tag sen om att man har olika relationer till sin häst i äldre dar än vad man hade med sin första ponny. Otroligt bra skrivet, och det ligger ju sanning i det hon skriver. Men jag måste bryta reglerna och säga att det kan utvecklas. När jag fick Celine så hade jag en sån här "första ögonkastet kärlek" till Celine. Hon var min första ponny och hur dåligt det än gick så älskade jag henne lika mycket än då. Idag har vi byggt upp ett förtroende mellan oss, vi ställer upp för varandra, vi jobbar mot samma mål och vi har en helt annan relation om man jämför från det första året mot idag. Så det går att utveckla sin relation till sin häst också. Det har vi verkligen gjort.

Celine kom till oss som en rädd och osäker ponny men som var otroligt välriden men dock osäker i allt omkring sig men också i sig själv. Vi har byggt upp något alldeles för fint för att kunna sätta ord på det. Men idag stor hon lugn på en filbunke, nöjd med livet och otroligt trygg. En sak som man bara märkt skillnad på nu på sista tiden, över sommaren är att hon har för första gången fått en liten sommarmage, trivselfläckar över hela sig men oxå att ridningen har gått så sjukt fort framåt nu och vi bara fortsätter att klättra uppåt varje ridpass. Celine har verkligen börjat slappnat av och det får mig att bli glad, jag känner att jag har lyckats. 

Nu ska jag inte babbla mer. Här har ni filmen och jag ursäktar för den dåliga kvalitén på alla filmer utom dom jag filmar med min mobil för min filmkameras format fungerade inte till min mac så jag var tvungen att konvertera den. 


Claras lektion för Emelie på Celine

I alla fall idag så red Clara Celine på lektion för Emelie. Emelie är ju hon som alltid tagit hand om Celine när jag varit borta eller inte kunnat tagit hand om Celine. Så Emelie känner ju Celine väldigt bra. Och det gick faktiskt jättebra för Clara idag. Det va roligt att se. Jag tror Emelie va lite bättre att förklara än jag ;) höhö. Jag har verkligen skit svårt att stå och förklara hur hon ska göra, eller jag är väl inte kass, men jag vet ju själv hur jag gör men det är ju skit svårt att förklara eftersom jag gör det automatiskt. 

Sen tycker jag Clara är väldigt duktig för att bara ridit på ridskola fram till nu. Hon har ju bara fått här "då kan ni komma fram i trav", egentligen vet hon ju inte alls hur man kommer fram i en bra trav. Så långt har hon aldrig kommit. Det tycker jag är dåligt av ridskolan, att dom inte visar det från grunden. Så Clara har förstås mycket att lära men det kommer gå fort om...

HELVETE HAR MIN REDBULL I FRYSEN!!!!! :O Den va is!!!

.. Sorry (fick lite panik). Jo det kommer ju gå as fort för henne att lära sig. Celine kräver ju nästan att det ska vara rätt annars blir hon som ett stort frågetecken och fattar inte vad hon ska göra och springer bara och har huvudet uppe i taket typ. Celine markerar så väl när det är fel. Så därför kommer hon va tvungen att lära sig fort annars blir det ju inge roligt att rida. Det va så jag lärde mig. Och med tanke på att hon kommer få rida henne minst 5 dagar i veckan så kommer man bara hinna blinka sen kommer det gå as bra för dom :)






För exakt ett år sen!








Champion från Schockemöhle!

Tycker dom här schabraken är super snygga verkligen och det passar välldigt bra. Jag har ju det vita med brun kant och tävlar i men jag skulle också vilja ha det lite creme färgade som är högst upp för det tror jag hon skulle passa super bra i, tänk det med ett par bronsfärgade catago boots :love: Nu vet jag ännu några fler saker jag ska leta efter i Globen haha, synd bara att det är 13242423 år tills dess :(







Imponerande!!

Jag tycker det är så sjukt imponerande och coolt med ryttare som rider och tävlar med handikapp. Typ som den här ryttaren som fan rider med munnen. Sick!! Men såklart oxå en sjukt snäll och duktig häst. Jag tycker det är grymt cool!!! :D

Vad tycker ni?




Fredag!!

Äntligen Fredag!! :D Slutar tidigt idag , 12.20 och då ska jag skynda mig som satan hem och fixa lite här hemma innan jag åker ut till stallet och tränar för Malin. Efter det så ska jag ju bada knoppa packa osv osv tills tävlingen imorgon, får hålla tummarna för att det går att få till någorlunda fina knoppar med hennes man för den är verkligen hemsk just nu, vill bara börja grina varje gång jag ska borsta henne :(
 
Så så ser min fredag ut och i helgen har jag verkligen fullt upp så vi får väl se hur det blir med uppdateringen de kommande dagarna, men det ska nog gå och så ville jag bara påminna er om att jag åker till New York om 5 dagar! :thumbup:
 






 

Framåt och förevigt du och jag ska dit som levande bevis ♥

FREDAG!!! :D Åker strax in mot skolan! Känns som att den här helgen kommer bli as kul. Så den här skoldagen kan gärna pasera förbi lite snyggt nu. Tröttare än allt idag, verkligen inte tagg på skola. Men vi har tre lektioner och en väldigt massa håltimmar så det blir säkert jätte bra. Helgen nu då..
 
Fredag
♥ Skola
♥ Fika med en kompis
♥ Vidare mot Ängelsberg och stannar hos Louise inatt.
 
Lördag 
♥ Vara med Louise hela dagen innan vi åker till Fagersta haha.
♥ Umgås med massa folk på kvällen.
♥ Sover hos Sanna.
 
Söndag 
♥ Är med Sanna hela dagen!
♥ Ingenaning om vad vi gör haha. Kaos.
♥ Åker hem på måndag morgon, direkt till skolan.
 





Jag har gjort designer hela kvällen..

Som rubriken lyder så har jag setat och gjort designer hela kvällen. Nu har jag ju faktiskt fått Photoshop CS6 (nyaste) på min skoldator eftersom jag går mediaprogram. Vilket betyder att jag kommer använda det när jag gör designer till er. Roligt va? :D Är ni intresserade av en design så finns mer info här!

Nu ska jag lägga mig och sova. Jag har varit trött hur länge som helst. + att jag känt något slags illamående då och då. Skit skumt och väldigt jobbigt. Just nu känner jag inte av det men ibland helt plötsligt så kan det komma fram. Obehagligt, vill inte bli magsjuk.. *inbillningar nu*

Planer för helgen = inte en lugn stund!
FREDAG:
- Skola till 14 - ÄTA kotlett, beanaise och hasselbakspotatis (lyxmat på vår skola) 
- Till stallet och Clara ska rida för Emelie (om inte clara fortfarande är sjuk)
- Nörda vid datorn och göra designers til er!!!!
- Försöka få upp min "grej" på bloggen som jag hållit på med i veckan
- Sova med Robin

LÖRDAG:
- Fälttävlansläger
- Göra designer till er!!!
- Sova/umågs med bästa och efterlängtade Hanna

SÖNDAG: 
- Fälttävlansläger
- Ta kort?? (hur tänkte jag där?)
- Greja till ridskolans 50års fest
- Ha ponnyridningen
- Möte med Claras föräldrar och påskrivning av avtal om fodervärd
- SOVAAA!!!!

Hur ser eran helg ut?




Dagens Ridpass!

Red dressyr för Malin idag och det gick super bra! Eller vi hade lite markarbete med trav och galoppbommar och hon blir så jäkla pigg av det  så efter galoppbommarna försöker hon sticka hela tiden hahaha ;) Hon var lite dryg i början men jobbade välldigt mycket öppnor och slutor i både trav och galopp och när hon väl släppte blev hon så himla himla fin! :D Imorgon ska jag rida dressyr för Malin och rida igenom programmen och jobba lite med det så får hoppas att hon är lika fin imorgon som idag :D
 



chill the fuck out

Nu ska jag lägga mig och dö framför Vampire Diaries!! :love:
 

















 
 
 
 

fyra saker ni kanske inte visste om mig?

Jag gör saker hela tiden. Seriöst, jag är aldrig hemma och bara "slappar". Minns inte när jag var hemma en helg sist, alltid iväg på massa saker. Överallt och ingenstans! På hela sommarlovet var det inte en dag då jag inte var med nån/gjorde nått osv. Inte en dag haha! Jag får ryck om jag bara skulle sitta hemma vid datan en dag.
 
Jag hatar att sova ensam. Herregud det är det värsta som finns. Bara jätte hemskt ju! På sommaren var det hur bra som helst, för då var det nästan alltid nån som sov här. Men på varadagarna är det ju bara kasst, haha det är ju det tråkigaste som finns. Nej sova ensam är bara illa.
 
Jag är extremt mörkrädd. Jag är rädd bara att gå i mitt eget hus på natten, hur mörkrädd som helst! Gå hem på natten är också det läskigaste som finns. Minns när jag skulle gå hem halv jävla tre ensam från bussen, ringde hela min kontaktlista och ville nog bara dö. Haha :thumbdown:
 
Jag trodde jag fyllde 17 iår. Jag gick i flera veckor och "Åh vad jag längtar, om ett år är jag äntligen 18" men jag kom ju dock på att jag var femton, fyllde sexton och hundratusen dagar kvar tills jag skulle fylla arton. Kände mig lite mindre smart där ett tag! ;)
 




Lite viktigt snack/info

.. Ja, ni får vänta till helgen innan jag kan lägga upp det jag setat och arbetat med. Tyvärr men det fungerar inte nu så det får blir så. Men då har ni något att se fram emot ;) hehe.

Idag va det skola, som vanligt.. Och jag börjar trivas sjukt bra i min klass nu. Kommer bli jättebra det här. Efter skolan mötte jag upp Vendela. Gick runt en snabbis på stan sen gick vi till tåget. Jag hittade en as snygg kjol på Vero Moda!! Måste köpa.. men jag är pank = helt-sjukt-pank = noll,noll kronor på kortet. Bajs. 


Nu ska jag sätta mig och göra designer så bomba med mejl om ni vill ha. Jag sitter hela dagen ut och i helgen och "arbetar".. Kan oxå meddela alla min kunder att jag har riktiga photoshop nu vilket betyder ännu mer kvalité! :thumbup: Pusspuss!




do stupid shiet

Idag har jag gjort det bästa beslutet i mitt liv tror jag. Ouuh, ibland får man till det helt klart.
 
Ja och sen till nått helt annat - idag! Började den här dagen med att fika med ett fett gäng elektriker haha. Lite wierdo, men det var gott så. Skolan rullade på som vanligt, gymmade idag också. Inte allt för ont efteråt så det är ett stort plus! Mötte upp Patricia efter skolan, fick sällskap av henne blandannat på tåget hem. Men nu.. VÄDRET?! Hallå vad hände, det öser ner ute. Då menar jag inte lite lätt, mina låga converse var heltäckta i vatten för det regnade så mycket när jag klev av tåget. Sjukt! Jag som ska ut och rida snart, ville fota osv. Men nej nu regnar det ju bara sjukt mycket. Usch!
 


Jag fick lust att hissa och dissa lite så..
 
Hiss! 
♥ Att jag får Mac Book nästa vecka!!
♥ Att jag kan rida nu och inte har lika ont.
♥ Imorgon färgar jag dipdye hihi.
♥ Jag ska vara hela helgen hos Mimmi och Sanna, wöö!
♥ Jul på lördag haha.
 
Diss! 
♥ Mina Tretorn Falsterbo har gått sönder
♥ VÄDRET
♥ Min jävla skit mobil. Xperia </3
Typ så idag (gullig bild från 9an hhihiu) REGNREGNREGN. :thumbdown:
 


Zmurfakuten Bloopers!