Kom igen nu!!

Pepptalk! Jag har märkt att ni har blivit dåligare och dåligare på att kommentera. Statistiken är stabil så det är inte på grund av det så jag tycker ni måste komma igång lite. Vi svara alltid på era kommentarer och vi älskar att få kommentarer av er. Kom igen nu, ingat att skämmas för. Vi svara på allt så bra vi kan. Inga frågor är dumma och vi är inte för för att döma er. Så kom igen. Vi är här på grund av er. 

Vad vill ni läsa om. Skriv vad ni vill se mer utav. Fråga om något verkligen oklart och otydligt eller om något ser konstigt ut. Jag (Patricia) har bestämt att jag ska ta ut veckans läsare varje vecka. Varje söndag så tar jag fram veckans läsare. Ni behöver inte gör något om ni inte vill, men ni måste självklart synas. Och jag kommer belöna er med ett inlägg och en bloggkram. 

Det med att sparandet går ju allt utom bra haha..


HAHA jag dör..

Såg att min kära cusijn hade lagt ut sina, så jag var tvungen också. Avlider haha!!


Så taggad!!!

ÅÅÅHH NU ÄRE INTE LÅNGT KVAR DET SKA BLIR SÅ SJUKT JÄKLA SGSDFGTW€TGWEGR KUL !!!!
Det är helt sjukt egentligen hur mycket jag har längtat efter den här helgen och jag vet inte hur många gånger jag har skrivit det här på bloggen haha!
Har ju fått pengar nu när jag fyllde år så jag har ju massa att shoppa för men det första jag ska kolla efter är ett fint ländtäcke. Jag har på nått sätt lyckats tappa bort ALLA mina ländtäcken (och jag har lixom mellan 7-9 st haha) Har bara hittat två av dom här och resten är spårlöst försvunna och så är även ALLA Hillarys vinter täcken, så det är väll det jag kommer få lägga pengarna på haha.

Nej men åååh det kommer bli så sjukt kul verkligen! :D
 



Shoppinglista för Globen

Jag har typ tre tusen med mig men jag vill typ inte handla så mycket hästsaker för dom pengarna. Och jag har nästan allt jag behöver för att kunna rida 1 gång i veckan. Så min shoppinglista är mycket kort och billig. Det roligaste ska ju faktiskt bli att bara vara där, kolla på showen och träffa Tyra osv :)
  • Nya stallskor 
  • Kolla på ridbyxor
  • Kanske kolla på en tröja från HV polo
Som jag sa.. inte så avancerad. Jag ska egentligen bara köpa ett par nya stallskor för det är det enda jag verkligen behöver för mina har det gått hål på och ser ut som skit. Annars så är ridbyxor bara en bonus, lika som en tröja. Men jag längtar nu så sjukt mycket :D :D

Fotograf: jag - Stockholm horse show 2011

Tävla bland storhästar?

Såg att vi fick en kommentar till det här  inlägget som handlar om att nästa år kommer ponnyer tävla i storhäst klasser med ryttare som är över 18. Observera att jag inte kan så välldigt mycket om det här så säg till om jag har fel haha! Men jag vet att man redan nu kan klassa upp sina ponnyer och tävla bland storhästar men då måste man skaffa en storhästlicens till sin ponny osv osv , men det som är nytt från och med nästa år är att man inte behöver ändra något utan när jag fyllt 18 kan jag bara anmäla mig och Hillary till en storhäst tävling om jag skulle vilja det :)

Om jag har kvar Hillary då skulle det ju vara kul att testa hur hon skulle mäta sig mot storhästarna. Dessutom kan man ju rida månge flera nya program. Sen kan jag ju bara flika in att när vi hade tävlingar här hemma red jag LA:4 på 70% och storhästen som vann red på 66% ;) ;) Nej men det skulle verkligen vara kul att testa, jag och lilla Hillary mot alla stora fina hästar !





Nu funkar det!!

 

The typical Sanna Viberg!

Haha kommer ni ihåg dom här bilderna haha? Dör lika mycket varje gång jag ser dom haha.







Mysig promenad till tåget

Sitter på tåget nu, mobilbloggar alltså. Det va jättemysigt att gå till tåget idag. Idag hade det iaf kommit typ 1 dm och det va vitt överallt. Sååå mysigt! :-)

När jag kommer hem vid ett så ska jag ut till stallet och rida ut på Celine i skogen. Har ju slutat på Kerstinträningarna :( men det är bäst så. Så vi ska istället ut och busa i snön. Det snöar fortfarande så det kanske hinner bli lite mer snö. Sen åker jag han till Sanna och sover där tillsammans med hela ligan sen bär det av till GLOOOOOOBEN (!!!) på lördag morgon :D vilka träffar vi?


the luckiest girl on the planet ♥

Tell me something I don´t know
Tell me something I care about
 
Den här helgen är äntligen här - JAG HAR LÄNGTAR SÅ OBESKRIVLIGT SJUKT JÄTTE MYCKET!! Det är så mycket kul som kommer hända. Sagt det hundra gånger och kommer säga det igen, jag älskar mitt liv. Jag har väldigt mycket saker jag ska försöka hinna med idag. Vem kom på att dygnet ska ha 24 timmar? Kom igen hur tänkte ni där. Jaja det är ju fredag, hell yeah! Lite av sakerna jag ska göra idag..
 
• Köpa ett par skor och svarta jeans. Som jag aldrig kommer hitta nått som jag gillar..
• Rida Hazy
• Åka hem till pappa för han har lovat att bjuda mig på lunch, sen har han tydligen fått två katter i en månad som ska passas?! Måste ju kolla om dom är söta eller inte haha..
• Packa, städa, duscha osvosv...
• Träffa lite folk
• Åka hem till Sanna, Patricia kommer dit senare och sover där wiho!!



Det bästa idag är ju att min typ drömjacka är påväg hem till mig. Det kan tyvärr ta en månad innan den kommer, men lätt värt det! En rosa fluffig jacka är liksom värt att vänta på ♥
 


Längtar till sommaren!

Satt och kollade igenom min och Vendelas gamla blogg och hittade massa gamla bilder från Karibien och massa sommar bilder och det gjorde en ju bara välldigt depprimerad när man tittar ut genom fönstret och ser 1 dm snö :(



:thumbdown:



 
 
 
 

Dagens Ridpass!

Red dressyr för Malin idag och det gick så jäkla bra! Jag trode att hon skulle vara jätte stel och oriden eftersom hon inte gått dressyr på länge nu men hon kändes super fin faktiskt! Lite stelare än vad hon brukar vara. Vi jobba med lite rakriktning övergångar och la volter osv osv. I höger varvet gick hon super bra och spårade bra men när vi bytte till vänster skulle hon bara skuta ut högerbak hela tiden, som alltid haha ;) Men när hon väl släppte vart hon så himla fin!

Gjorde några trav ökningar också om hon gjorde dom så himla bra! Det är verkligen en av det absolut roligaste sakerna att göra med Hillary, man bah känner hur hela hon växer och tar i med hela kroppen och skjuter på! Idag fick vi också till så himla fina igång och avsakningar från den ökade traven så Malin sa att hade det vart tävling hade dom ökningarna legat på en 9:a :D
 


 

Visar stallet


Vilket flyt jag har!!

Den här dagen har vart så bra. Jag har verkligen värsta flytet och turen nuförtiden! Hazy var duktig idag, lite små stressad tack vare att shettisjävlarna höll på att sparka hela tiden (dom står i stallet intill ridhuset) så det var ju verkligen jätte irriterande. Men hon var duktig! Jätte mysig också haha, första gången. När jag hade ridit klart stod jag och bara gosade med henne i minst tio minuter. Klippte manen idag , tog bilder men det såg bara skumt ut så dom får ni se sen. Filmade i stallet också, håller på att redigera den. Kommer senare! Men det ser bara så skitigt och mörkt ut överallt. Bättre än inget? Får filma en bättre när det inte är vinter haha.
 
Jag höll på att frysa ihjäl dag, vet inte ens hur många tröjor jag hade på mig? Fettoväst ♥
 

försöker sluta förstöra mitt hår totalt!!

Jag har iprincip slutat platta mitt hår helt. Jag gör det väldigt sällan. Bara när jag ska iväg på nått speciellt eller då det verkligen ser ut som en bomb. Jag brukar bara sätta upp det, vill inte sluta sönder på mitt hår som jag gjorde förut. Plattade det varje dag igenom hela sexan,sjuan och åttan helt säkert. Dom flesta dagarna i nian också, usch.. Ni skulle sätt mig och Sanna när vi skulle på tävlingar för nått år sen haha, vi plattade håret super noga. Hur fånigt?! Nu brukar jag bara göra en mittbena sätta upp det där bak och kanske platta ner luggen, max. Det märks också! Inte alls lika stripigt och så längre. Idag ↓