Twitter @ patriciabjrkman

Ville bara säga att det jag är fullt aktiv på twitter och där delar jag av mig av alla mna allra galnaste tankar och annat personligt. Ja. Så har ni inte fått nog av mig så finns jag oxå där. Sitter alltid med twitter om jag har tråkigt. Och tipsa gärna om roliga människor på twitter :)

Twitter @ patriciabjrkman


OCH VINNAREN ÄR!

 Nu har vi lottat fram en vinnare och vinnaren i våran bloggtävling om ett presentkort på Horsemeup.se  blev Klara som bloggar på klaramedk.blogg.se.
Stort grattis! :D


Hör av dig till Patricia via mail : ppatricia@live.se eller facebook så fort som möjligt så du kan få ditt presentkort! :D


HAHAHA!!!

Jag var tvungen att göra den här. FÖR DET ÄR SÅ SANT! Sanna är världens mest egoistiska människa haha! ;) Alltid när jag sover hos henne (vilket jag gör minst en gång i veckan haha) har hon alla kuddar och tar upp hela sängen. Bilden är så sann, som förut skrek hon rakt ut typ "Vem har tagit min kudde nu har jag bara 8?!" Haha! Sen "jag ramlar ut jag ramlar ut", och då ligger hon som på bilden. Jag dör av skratt bara jag tänker på att det faktiskt är så sjukt sant.
Världens bästa kompis, love you! ♥
 

Filmer och grejer från idag!!

Världens grymmaste ponny :love: OCH JAG HAR FILMER, vill ni se? ;)
 


Celine är min förebild


Stalljour, love my life!!!

Jag har stallet NU buhuhu ;( Vill bara sätta mig ner och gråta nästan. Haha jag är sjukt jätte jätte trött. Jag ska vara i stallet om en halvtimme, längtar inte. Nej jag låter jätte negativ, de blir säkert jätte kul om några timmar. Nu är de lite självmordstankar på g. Jag ska rida Hazy idag också, det är lixom galet att jag längtar as mycket till det. Bästa ponny :love: Nej nu svammlar jag bara, skrattar åt svampbob och nu ska jag åka. Hejdåå!


Made my day, älsklings svampbob ♥

 
 

vi bah videobloggar satan!!
Men puddning mobil!!!

Åh jag hoppas verkligen för det första att dom inte lagar min gammla mobil utan att jag får en ny, och om de blir så kommer jag typ be till gud att jag inte måste få en likadan som jag hade förut. KÖP ALDRIG EXPERIA! Bara jätte värdelöst ju. Just nu chillar jag fritt med min fina Nokia, den är nästan bättre den. Saknar bara Instagram haha! Får kolla det på datorn eller via mina kompisars mobiler :thumbup:
 

A goal without a plan is just a wish

Var en snabbis till Västerås idag ju! Jag fick med mig två linnen och nå småsaker. Men jag dör vad mycket jätte fina saker det finns, jag får ju ångest över att jag är så fattig haha. Jag är ju specielist på att göra av med mest pengar på kortast tid. Mat, kläder, fika, kläder, mat, kläder, fika, tåg osv det är ju det jag lägger mina pengar på haha. Vad tycker ni? ;)

Jag var tvungen att ta kort på mina as coola high-five vantar jag köpte för nån dag sen, istid :love:
 

♫ ♫ ♫ ♫

Jag och Sanna har precis kommit hem från att ha haft morgonen i stallet,nu ska vi till Västerås!Bestfriends


 
 
 
 Frågestunden!!

UPDATE!! Glömde göra det offeciellt haha! :thumbup:


Blue Sparrow!

Här kan ni se lite av hans liiiite drygare sida, lovar att man blir bra trött på han ibland :D

Han är världens sötaste tills.. Han springer efter och biter på Hazy när jag rider, galopperar omkring före efter framför och överallt, hoppar upp på henne, kommer i full fart och tvärstannar mitt framför, haha ibland har han faktiskt rprungit in i Hazy lite lätt. As läskig när han är så galet kaos ibland! :love: Det är synd att jag inte har alla hans trix och fix på film, haha måste se till att nån får filma ordentligt nån dag. Han är ju knaasss! ;)
Jag vill ha en ny Kingsland jacka!

Jag vill ha en ny Kingsland dunjacka att ha i skolan. Det är ju världens snyggaste jackor helt klart! Jag tänker kolla på en billig i globen till skolan haha, jag tänkte ju ha min som jag har nu i skolan i vinter för jag trodde aldrig att jag skulle rida. Men jo tydligen så nu går ju inte det ;( Synd att dom är as dyra annars hade jag lätt köpt en till haha! Men jag är alldeles för fattig för det. Hoppas det finns nån i globen! :thumbup:
 
Jag vill ha en lång svart eller en svartlackad, dom är så sjukt jätte jätte vidrigt grymt snygga!!


      
 
En sån ↑ har jag nu, den är as skön och rätt så snygg. Den va snyggare förut haha! :D
 
 
 
 

Träns till Hillary

När jag var till Linde och tävlade för några veckor sen så vann jag ett pressentkort på 200:- på Hööks och vi fick det hemskickat igår så nu tänkte jag sätta mig ner och komma på vad jag kan köpa. Jag skulle vilja ha ett nytt träns med lite bredare nosgrimma, inte för bred för det tror jag inte skulle passa henne eftersom hon har mini huve. Så kollade runt på deras hemsida och hittade dom här tre som skulle vara prefekta :D Men såklart finns dom bara i cob och det funkar inte på Hillary eftersom hon har pygme huvud :(

Älskar det som är längst till höger det hade vart så fint på henne men ja, jag får helt enkelt köpa något annat haha. Man kan ju köpa bara en nosgrimma också och dom kostar precis 200 så det skulle ju passa ganska bra, så antingen det eller ett schabrak vi får se vad det bli :D