Film från igår!

Jag red Hazy på lektionen igår. Jag skulle rida henne före, men det gick verkligen inte alls. Hon var helt okoncentrerad och hoppade bara omkring. När jag äntligen hade fått henne lite lugn ringer nån idiot på dolt tjugo gånger så jag måste ta upp mobilen tillslut, efter det funkade ingenting igen. Så jag hoppade av och gick med henne (för jag ska göra de när hon är jätte stressad) då var hon bara ännu jobbigare och hoppade omkring så jag gick upp med henne till stallet och frågade om jag fick rida henne på lektionen istället.
 
Hon vart ju lugnare och bättre då, men fortfarande helt sjukt pigg och jätte jobbig. Här är en film från igår!


Igår

Dagen igår spenderades alltså tillsammans med Sanna och Louise i Västerås. Jag köpte två sjalar och två bikini toppar. Kan visa bild imorgon om det finna önskemål. Sen strosa vi runt i massa affärer bl a på Scorett så fastnade vi och provade tusen olika skor bara för skoj skull. Jag hittade mina drömskor. Ett par POLO Ralph lauren.

Sen på kvällen tog vi ett dop i Louise jacuzzi och snacka massa skit som vanligt. Underbara kompisar! Och sen på kvällen kom Vendela och jag sov kvar som Sanna tillsammans med Vendela då. Så bloggtrion var återförenade ;-) haha och jag ställde mig och stekte bananplättar till de stackars barnen.

En mycket trevlig dag!

Drömskor!!!!

Fikapaus på Espresso house

Skoprovning på Scorett. Dö snygga skor!

Jag vill ha! 

Coola brudar ;-)


Hiss eller diss?

Ett schabrak från Equiline. Hittade det på Chevals alldeles nyss, fanns bland nyheter. Det finns till dressyr oxå. Jag tyckte det va helt okej. Lite tråkigt men ändå fint. Jag vet inte riktigt, en snyggt tränigsscabrak kanske? Jag kan inte rikigt bestämma mig, hehe. 

Hiss/diss?


Sanningar om Patricia

Några saker ni kanske inte visste om mig:
  • Jag älskar att titta på vackra fotografier. Det inspirerar mig jätte mycket. Jag älskar Nevnarien. Hon tar super fina bilder. Jag vill oxå ha en sån dyr och bra utrustning och kunna ta sånna fina bilder.

  • Jag kommer inte tävla på hela året. Det är mitt första tävlingsfria år på tre år. Kommer bli jätte konstigt.Men jag ska följa med Sanna på tävlingar så jag i alla fall får komma iväg.

  • Jag är hungrig hela tiden. Senaste tiden går jag och är hungrig hela tiden. Fattar inte varför? Fast jag nyss ätit så är jag hungrig. Och då menar jag HUNGRIG, inte sugen, hungrig. 

  • Har jag något jobbigt jag ska göra nästa dag har jag jätte mycket ångest för det kvällen innan och kan ibland inte somna.

  • Jag måste alltid sitta ner på rumpan om jag ska knyta skor. Kan inte bara huka på mig utan jag måste sätta mig på golvet och knyta.

  • Jag har fobi för fötter/tår. Klara inte av om någon nuddar mig med sina fötter. Buäk!!

  • Jag har inte äta kebab längre. Jag åt en kebabsallad innan jag vart magsjuk nu förra veckan. Hemskt och jag kommer fortfarande ihåg smaken. Fattar ni vad vidrigt????

Hösten 2009

Ja du kompisar... det här va längesen! Den här va hösten jag fick Celine. Jag kunde inte rida henne alls typ men jag trodde det. Och jag hade bara min hoppsadel och allt va bara fjasko. Skrattar med ett leende av kärlek åt detta. Det är ju rätt charmigt. Alla mina kläder är ju hemska. Schabraket är så fult... fast jag har fortfarande kvar det i stallet.

Det här är 3,5 år sedan.


Smutsig ruta och tysk insturktionsbok!


Hjälper Sanna köpa kläder

Sanna säger att hon aldrig hittar kläder. Men nu har jag slängt in henne i ett provrum med massa kläder. Hihi!!


Fler bilder!

 
Här är några fler av bilderna från igår:

 

Problem med hyn?



Patricia tipsar:
Neutrogena Pink Grape - Scrub - en scrub som man ska använda morgon och kväll för att rengöra huden utan att torka ut. Hjälper till att förhindra finnar och pormaskar. Jag blir väldigt "torr" och ren i huden efter jag använt den här. Något som jag tycker är super för mig som har lite fet hy i T-zonen. 

Neutrogena Oil-free Make-up remover - Super bra sminkborttagning som rengör ordentligt utan att göra hyn fet. Man behöver inge vatten utan använder bara borttagningen på en pad tills det är rent.

Neutrogena Pink Grape - Oil-free fuktande kräm - Används morgon och kväll efter man använt scruben. Super bra kräm som inte heller gör att huden blir fet. Luktar gott med Pink Grape och hyn blir len och mjuk. 


Idolbild

Wow haha fått en idolbild. Tack söta Lina som gjort den här fina bilden på mig och Mackan. Tyckte det vart så fina bilder från igår. Tack tack! :-)


"Videoblogg" med Sanna & Vendela

Här är en gammal film på mig och Vendela som vi inte har lagt upp. Eller gammal och gammal, den är från två veckor sen haha. Och fråga mig inte vad vi håller på med haha!


 
 
 
 

Cristal crown

Ett stilrent schabrak med lite blingbling i ena hörnet. Finns även matchande luva och lindor till. Mycket stillfullt och snyggt till dressyren. Jag tyckte det va väldigt snyggt och skulle kunna ha ett vitt set till dressyren men ocå ett set i en annan färg till träning. Finns på Horsemeup från Ekkia.

Hiss eller diss?

 


Frukost

Ligger i sängen och myser med min lilla vovve. Halv 11 ungefär så ska jag, Sanna och Louise åka till Västerås. Skit kul! Dock har inte jag nå pengar alls men jag följer bara med för skoj skull. Och vi ska äta massa gott oxå.

Har nyss ätit en frukttallrik till frukost. Haha ;-) vi hade ingen frukost hemma så skar upp ett äpple och en kiwi och åt tillsammans med en mini nutella som pappa hade fått med sig hem från flygresan. Gott va det i alla fall och nu är jag mätt.


Uteritt på Mackan

Ja som Sanna skrev så red vi ut tillsammans idag. Jag hade Mackan och vi red ner till åkern utanför "mitt" stall (där Celine står) och fotograferade lite. Vi red jättesnabbt. Vilket oxå va tur för sen nu fick jag sms av kusin Anna, Mackans ägare, att han vart lite seg och konstig i magen så att jag skulle ta det lugnt. Dock verkade han pigg och normal i magen när jag va där.

Vi fick i alla fall lite härliga vinterbilder! Jag red typ på lösa tyglar för Mackan var så spänd och tyckte allt va lite konstigt så orkade inte ens försöka jobba han. Men han är ju så fin ändå. Sen va han as söt på hemvägen. Film kommer sen.

Fina Mackan. Fler bilder kommer sen.

Vinter bilder - Sanna och Hillary