Zmurfs blir till Zelliefleur.se

SUPRISE!!!!!!!! Tidsmiss som fan. Men förlåt oss, vi älskar er haha!!
 
Nu hittar ni oss på ZELLIEFLEUR.SE, där vi bloggar för Horseworld.

woop woop

Snart smäller det mina damer och herrer. IMORGON KL. 16.00 SMÄLLER DET! Då släpper vi bomben med vårt nya bloggnamn och den andra stora överraskningen! Så håll utkik då ;-) Älskar er!

Vad händer här då? Någon som kan gissa?

 

Dagens boost


Svar på kommentarer

Hej. Jag har bara en liten snabb fråga som jag nog inte är själv om att vilja ha svar på. Hur blir det nu? Ska Clara köpa Celine eller ska hon bara vara fodervärd på henne? Tacksam för svar i inlägg :)

Svar: Jag har ingen aning. Jag vill att Clara ska köpa henne såklart. Det skulle vara det absolut bästa men om de inte vill det så kommer vi nog uppdatera hennes annons på hästnet. Tyvärr. Vi kan inte stå och betala för Celine när jag knappt rider. En lösning skulle vara om Clara skulle vilja ta över henne helt, helfodervärd. Det som blir jobbigt för oss då, precis som för alla andra som lånar ut sin häst på foder är att vi kommer få tillbaka henne sen och då kanske jag har jobb eller t o m flyttat. Det är så svårt det där men jag hoppas att Clara vill köpa Celine och det vet Clara om :-)

Hej hopp. Jag har en fråga till dig Patricia. Jag undrar om du tycker Clara rider bra. Har Celine ändrats mycket efter att hon börjat rida henne?

Svar:Clara rider jättebra :) Självklart ligger Clara och jag på olika nivåer så då är det oxå självklart att Celine har förändrats. Men inte till något helt katastrof, Celine har bara blivit lite latare kan man säga. Så när jag rider och kräver lite mer av henne så tycker hon det är jättejobbigt men allt finns ju fortfarande kvar. Och det är inge konstigt alls. Och inget jag kan påverka heller. Men Clara och jag är ganska lika i vår ridning därför tror jag att med mer träning och tid så kommer det bara gå bättre och bättre :)

Några tuffa veckor

.. jag ska erkänna för er alla att jag har haft ngåra tuffa veckor i mitt privata liv och att det nog, omedvetet, har fått mig att inte bloggat. Jag har knappt setat vid datorn för jag har försökt underhålla mig själv med annat. Jag vill inte berätta något mer än att jag inte är stabil osv.. Men nu vet ni i alla fall. Jag kommer försöka blogga som vanligt :-) Ni är bäst!

Nationella prov!

Hej allihoppa! Nu sitter jag i skolan och väntar på att få göra mitt nationela prov i engelska, det är uppsatts skrivning idag. Känns lite jobbigt att vara här kl 8 eftersom jag annars skulle ha börjat 12 idag... Men har sovmorgon imorn istället haha. Det här är också min första skoldag sen förra torsdagen haha så jag har haft som ett litet minilov.

Senare idag så ska jag ut och träna för Malin. Red privat lektion igår och det gick super bra men skriver mer om det senare!


Min nya favorti film!

Har precis kollat på Safe Heaven och det är min nya absoluta favorit film! Ni som inte har sett den se den!

 
 
 
 

Div 2 i Wirsbo 2011

Kollade igenom lite gamla bilder fån en div 2 i Wirsbo för två år sen. Gud va Hillary var spinkig på dom här bilderna och jag kommer ihåg att jag tyckte hon var jätte musklad här. Visst hon var ju inte helt omusklad men om man jämför med hur hon ser ut nu så är det ju stor skillnad haha!

Det här var iaf en super kul tävling, vi var jätte många Fagersta ryttare där och det gicksuper bra för mig också så det var kul haha!