Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma , i mitt eget rum i mitt egna hus! :thumbup: Hillary blev helt överlycklig och sprang rakt i sin box haha!

Har ju vart på träningsläger hos min hopptränare Sandra Odelberg i veckan och vi har haft superkul! Vart iväg till Strömsholm och Enköping och terrängtränat och idag var vi till Baståsen och tävlade, men berättar med om veckan och tävlingen imorgon för nu ska jag äta sen kassta mig i säng och sova 43524523423 timmar! :D


Läsarfråga

Nu har jag en fråga till er. Nu har säkert många provat och haft den nya plattformen för blogg.se och jag tänkte fråga vad ni tycker om den? Jag tycker den är bra utseénde messigt men det är lite segt, bilder vill inte laddas upp och vissa knappar fungerar inte. Är det så för er oxå?

Vad tycker ni om nya blogg.se?

HISS eller DISS?

just like seasons, things change

Underbara ponny saknar dej sjukt mycket!

Dear shoes, I LOVE YOU!


Nytt hål i örat och snart Loreen!

Hej! :D Äntligen har min saknade vän kommit hem från Turkiet! Världens gladaste tjej här nu! Så nu sitter vi hemma hos mej och fördriver tiden på bästa sätt. Nyss vart och ätit,  väntar jag på mina as sega kompisar som ska komma hit. Längtar tills ikväll! YEYE, kommer bli grymt!
 
Jag har förasten vart och tagit ett till hål i örat haha. Spontant? Nej vadå.. "Va ska vi göra?" "Vi går och tar ett till hål i örat" "JA" Något åt de hållet haha! Men de vart jätte snyggt, dock gör de sjukt ont nu och mitt öra är as rött ;( Så hoppas de försvinner snart!
 
 
 

some memories never fade

                         

galet!

Cityfestivalen igår var as kul! Världens roligaste folk och Kapten Röd var GRYMT! Badade igår också för första gången iår - vidrigt kallt! Håll på att dö tusen gånger om. Men de va ju faktiskt värt de! Jag har inte inte badat en ända gång iår ju. You only live once ;)
 
Det är cityfestivalen idag också, sjukt kul! Loreen kommer idag så vi ska väl antagligen kolla på de och senare iväg ikväll. Så nu ska jag duscha, sen ska vi iväg och äta! Uppdaterar mera senare ovs, puss!
 

Falsterbo horse collection från Gina Tricot!

Walla kolla vad jag hittade alldeles nyss när jag skulle in på Gina tricots hemsida och kolla på kläder :O Skit roligt att Gina tricot gör sånna här samarbeten. Det är roligt att en sån stor kedja som Gina tricot vill göra hästkläder liksom. Och inte va de fult heller, det va ju ingenting nästan som va fult! Gå in på Ginas hemsida så får ni kika själva. 


Tacokväll

Hej allihopa :) Hur har ni haft det idag? Gjort något roligt kanske? Jag och Robin har legat i soffan hela dagen och kollat på Sagan om ringen. Vi åkte in till Åkes (haha ja det heter Åkes Ica) och köpte lite naturgodis och dricka. Sen har vi legat i soffan hela dagen. 

Och nu på kvällen har vi käkat tacos. Mums :) Imorgon är det Sommarfesten här i stan så vi kanske ska gå på det. Får se. Sen åker vi hem på söndag morgon. 


Är det nån av er som ska till Cityfestivalen idag?

Jag ska dit och kolla på Kapten Röd ikväll tillsammans med massor av roligt folk! Ses vi? 
            

Dehär sommarlovet är helt klart de bästa någonsin!

Åh jag dör vad kul detta sommarlov är! Jag har gjort nått varje dag, aldrig suttit hemma och haft tråkigt en dag. Wiho! :D Ska ta vara på hela lovet och bara göra massa sjuka saker, bah köör!
 
Idag är det Cityfestivalen med några av mina fina vänner. På eftermiddagen kommer en av mina saknade vänner hit, grymt kul. Då ska vi iväg och åka ring med några kompisar! :D Det är det absolut roligaste man kan göra på sommarn! Ikväll vet jag inte vad som händer, men en sak är helt klart.. SÅ SJUKT KUL SKA JAG HA HELA SOMMAREN!
 
 
    
 

Jag och Hillary 2009 & 2010

 
 

Film med bästavän!

Kollar film med min fina vän hemma hos mig nu! Gått till hamnen och köpt glass, bara chillat galet! Försöker redigera bilder på mina saker från idag men det funkar verkligen inte. Bilderna går inte att spara, men dom kommer ´när jag har fått det att funka haha! :D
 
 

black and white words


Instagram: patriciabjorkman

Hej nu vill jag att alla som vill eller känner sig tvingade får gärna följa mig på Instagram :) Jag heter patriciabjorkman med O och inte Ö! Så nu vill jag att alla lägger till mig. Jag har privat men jag tillåter alla ändå!