NY HÖSTDESIGN!!!

Shit vad tycker ni? Jag är helt såld. Alla tre är helt förälskade. Jag har verkligen ingenting att klaga på. Den här designen får gärna stanna ett tag. Eller vad säger ni? Har inte vi snyggaste designen av alla hästbloggar nu??

Ny header, höstiga färger, nya bilder i menyn, annat layout.

Vilket design var snyggast?
  
pollcode.com free polls 
EFTER:


FÖRE:

Hazy kommer ju bara bli så snygg!!


Hoppträning!

Fy tusan vad det gick bra idag alltså! Hillary var super pigg och tokig som hon brukar vara men fy tusan va hon hoppade bra! Vi började med att värma upp på lite travbommar som vi la upp till ett litet kryss efterhand och galopperade på en volt på det. Sen red vi en linje och då började vi med att rida på 9 galoppsprång och sen skulle vi byta och komma på 7 haha. När jag kom på 7 kändes det sista som att det var 1000 meter kvar till hindret men hon hoppade av super fint!

Vi avslutade med att hoppa en bana och första gången hoppade hon så sjukt jäkla bra så jag vet inte vad haha! Hon bah gasa på och man kände hur hela hon var alldelles lycklig! :D Sen kom vi en gång till och då var hon lite trött men hoppade jätte fint ändå så jag är verkligen jätte jätte nöjd med henne !!:D
 
Nu har jag ingen film eller bilder från idag vilket är synd men här är två bilder från i sommras:

 

Finn 5 fel

Den som hittar 5 fel först får en länkning! :D
OBS!! SPÖT ÄR INTE ETT FEL FÖR DET VAR INTE MENINGEN ATT DET SKULLE REDIGERAS BORT!

Oredigerad:
Redigerad:
 

Celines annons på hästnet

Det var någon som frågade och jag var faktiskt tvungen att göra en ny annons för den gamla hade tagits bort. Men här har ni, en ärlig och fin annonstill en fin och ärlig ponny. Puss på Celine för att hon är en så underbar ponny och som är en sån underbar bästavän!!!! <3 <3 <3

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=667568

 

New in!!

Sprungit omkring på stan som idioter och letat efter nå jävla kattöron som inte finns √ Seriöst, det finns aldrig nånting när man verklligen måste ha det. Jag har iaf allt jag ska ha utom lite smått, åker till Erikslund imorgon och köper det + lite saker till Sanna och Emmelie. Tåget hem ska vi inte prata om, ungar som skrek hur mycket som helst brevid oss. Tur att jag klev av i Sura medan Hanna fick åka själv till Fagersta med dom haha.. 

Katastrof

Nu är jag hemma från stallet igen. Jag red ju Saras häst, Taggen, idag och seriöst det såg katastrof ut. Jag kunde verkligen inte rida på honom. Skumpade till taket, hästen sprang med huvudet rakt upp och ba drog järnet. Det var som att börja rida på nytt ungefär. Haha det va ju i alla fall underhållning för dom på läktaren. Jag ska ju ta hand om han nästa tisdag och då rider jag lektion på honom för Malin så jag hoppas verkligen att det ska gå bättre då. Nu har jag ialla fall fått det jobbiga steget "att-känna-på-hästen" avklarat. Check!

Haha men det var kul ändå för det va liksom lite retsamt för jag förstår precis hur Sara menar att jag ska göra och hur det ska kännas men det är bara svårt, just nu. Och sen när jag fick honom fin (uppmärksamma: två steg) så kände jag precis vad hon menade, men jag vet inte hur jag ska ha kvar honom där och jag orkar inte ha kvar honom där. 

Han är lite lik Celine. Det är två hästar som är totalt olika som natt och dag hur man rider dom, men ändå så är det samma grej: När han/hon är fin då är han underbar, men när det går dåligt då är det riktigt dåligt. Och jag vet ju att hästen kan det är bara jag som ska kunna hästen. 

Det här va seriöst en FET utmaning för mig. Till nästa gång ska jag bara ge mig FAN på att jag ska klara det. Det är lite som att börja rida på nytt. Men det är väl ungefär det man behöver ibland för att sen komma tillbaka till sin häst och ta med det och utveckas. Punkt slut. Nu ska jag duscha!!!

Tack Sara!


Kolla va enkelt det ser ut?! 

Filmen från igår!

Eftersom den gamla filmen inte fungerade så la jag till ny musik så får hoppas att den här funkar istället;)
 
 


Rida taggen idag!!

Wöö idag ska jag rida Saras häst, Tartist, även kallad Taggen :D Det ska bli riktigt spännande. Sara ska vara med idag och visa mig vad mat och allt finns osv, sen hjälpa mig med ridningen för sen nästa vecka så ska jag ta hand om Taggen på tisdagen för Sara ska åka bort. Roligt!

Fina Taggen och Sara.

Dressyrponnyn hoppar

Hi guys! :) Igår satt jag inte vid datorn över huvudtaget, jag ville verkigen inte sätta mig vid datorn, haha. Men jag hade i alla fall lektion igår och det var hoppning på schemat. Så mamma var med och filmade..

Celine var super duktig och hon va super glad och positiv. Rev någon gång när det blev högre.. orkar väl inte hoppa?? Men hon hoppade några riktigt fina språng. Här får ni se, med självklart den bästa "pepp"låten ever..

Kolla i HD!

Jag och matteboken!

Usch på den här dagen alltså! Skulle ju åkt till Västerås med Vendis och Hanna idag men jag har inga pengar så jag skulle bara åkt med och kollat, men jag ska ju hinna plugga matte nån gång under det här lovet också eftersom jag har matte prov på måndag så vart tvungen att stanna hemma istället eftersom jag ändå inte kan köpa något :thumbdown:

Så jag ska snart sätta mig, forever alone och plugga matte... Men ikväll är det iaf hoppträning så det kommer bli kul! Men nu ska jag väll försöka ta tag i det här med matten...

384875_417163448339138_517795390_n_large
Stupid_math._still_waiting_34bb08_3721792_large
5696905_460s_large297215_510965235581940_527717392_n_large318895_454920047887975_552592376_n_large
 
 
 
 
 

On my way to V-townnnn

#smartass som åker till med med datan, utan laddaren. Så snabbt får det bli nu! Idag är det Västerås som gäller tillsammans med Hanna och Sanna. Halloween utklädnads maskerad kalas partaj grejs och vad vi nu ska kalla det ska köpas. Fantasin är på topp! På fredag är det Riddarhyttan med mina bästa, snyggast bäst och vackrast - helt klart. Ut i det fina vädret nu, frysa ihjäl och dö. Puss hej!!


Dagens Ridpass!

Red först lite dressyr på Hillary i ridhuset. Hon kändes lite stel men det är ju inte så konstigt med tanke på att hon har vilat ganska så mycket den senaste tiden. Efteråt red jag ektion för Malin på Piccolo. Det var hoppning och jag har ju aldrig hoppat bana på honom bara enstaka hinder en gång så jag tyckte det gick bra :D Men han kändes ändå lite osäker och ville bromsa in sista språnget mot hindrena. Men jag kom på hur jag skulle göra och då hoppade han jätte bra! :)

En liten film från idag:Nytt!

Nu kan jag visa vad jag köpte i Västerås i....söndags? Nån gång i helgen var det iaf haha. Först va vi till Hööks för att handla upp mitt presentkort, fast det blev ju mer så vi fick lägga till lite. Men då köpte jag tröja och grimma från deras JH collection och båda två är superfina! Är så nöjd haha!

Sen stannade vi ju vid Chilli också och jag ville först inte gå med in men så  vart jag väll så illa tvungen, men när vi väl kom in typ sprang jag runt och tittade på allt och hittade en superfin filt med englands flagga på och jag sa att pappa hade inget annat val än att köpa den, den är så fin! :D

 

Hissar och dissar!


- Folk som fläger runt på sina hästar/ponnysar, hoppar upp och ner - bara härjar omkring. Det är så oansvarigt och illa mot hästen. Tur att det finns folk som rider ordentligt när vissa visar raka motsatsen. :D Fläng fläng fläng..

- När folk nopprar bort sina ögonbryn helt, usch!! Kolla lixom här hur de ser ut utan ögonbryn, noppa inte bort dom då!!
- One DIrections nya låt :love: