MEN ÖJ GLÖM INTE

http://vendelanorea.blogg.se/
http://vendelanorea.blogg.se/
http://vendelanorea.blogg.se/
http://vendelanorea.blogg.se/
 
 

Här hittar ni mig från och med nu!

http://sannaviberg.blogg.se/
http://sannaviberg.blogg.se/
http://sannaviberg.blogg.se/
http://sannaviberg.blogg.se/

 


HÄR HITTAR NI OSS NU

 
 
 

Och där var vi splittrade...

Pang (!!) så var Zmurfs splittrade...
Och utan att vi pratat om det innan så kände väl alla tre att zmurfs inte längre var samma blogg. Men mig hittarna ni på min egna blogg: bjorkmanpatricia.blogg.se 

Jag kommer fortsätta med designer så om ni vill ha en design klickar ni in på min blogg, HÄR eller mejlar mig på: [email protected]

Ha det så bra allihopa! Ni är guldvärlda :-)

Jag kommer börja blogga själv

FAN VA RÖRIGA VI ÄR!!
 
Men jag kommer börja blogga själv från och med.. när jag får min design klar antar jag :D Jag har lite små saker på gång, och jag tror det kommer bli bäst om jag är all by myself då. Ni ska få se.. Jag berättar vad min blogg kommer heta när allt är klart! PUSS
 
 

Paus

Hej! Tänkte göra er lite besvikna och ta en paus från denna blogg.. SORRY! Bi har säkert märkt hur lite jag bloggat på senaste tid och dom inläggen har likaom varit såhääääär omotiverade och jag har noll inspiration. Antagligen för jag sitter här med bruten fot och roder inte alls just nu. Och nu har jag ingen häst heller eftersom Clara har precis köpt Celine. Jag har egentligen ingenting med hästar att göra just nu och därav den dåliga inspiration.

Jag kommer ju fortfarande göra designer och jag kommer försöka blogga mer på min egna blogg. Jag kanske kommer tillbaka en vacker dag men nu säger jag hej då för ett bra tag! <3


no freedom til we're equal damn right i support it

Alltså jag älskar macklemore & ryan lewis, älskar ♥♥♥

Idag ska jag försöka gå till skolan, inte behövt käka nått för att inte få världens huvudvärksanfall än idag. Känns ju lite lovande iaf. Vi har bara två lektioner idag, media produktion som är as kul, litteraturen är ju inte lika kul. Men vi får väl pina oss igenom de ändå haha.. Ska ha Simba idag, det ska bli såå mysigt. :D

Jag måste in till Magic Lines i vilket fall för dom ska fixa min navel piercing. Jag var tvungen att ta ut den i tisdags på akuten och får inte i den igen. Har ingen lust att betala flera hundra för att ta om den, men dom trodde inte de skulle vara några problem att få i den igen så de känns ju skönt ;)
 
I helgen ska jag bara ta de lungt. Skulle ridit KM imorgon ju, men ska inte vara med somsagt. Tråkigt men ändå skönt. Kanske följa med en kompis på en tävling på söndag, beror på hur jag mår men hoppas de skulle vara kul att komma ut lite. Storhäst hopptävlingar, och första omgången av div 2 om jag inte minns del!!! Kanske händer något mer än vad de gör på dressyrtävlingarna lol..
 


My idol

vendelanamn_512b50969606ee01f8d19644-1
 

Rött

Jag har aldrig haft nå röda saker till mina hästar alls, men jag tror Simba skulle vara jätte fin i rött! Som ni vet är jag också as snål, men jag lyckades hitta ett par jätte billiga hos Hööks. Har haft skydd därifrån förut, och dom billigaste har ju inte den bästa kvaliten och passform. Men dom har ju funkat i vilket fall! Jag sak nog inte köpa dom än, men vad tror ni.. Skulle det vara fint på han? :D

Framskydden för 149:- och bakskydden för 119:-


vendelanamn_512b50969606ee01f8d19644-1
 

Stockholm Horse show 2012

 




Hoppträning

Hopppade för Sandra igår och det gick superbra! :) Hillary var hur pigg som hellst och gjorde till och med några bocksprång efter ett hinder haha. Vi hoppade fram på lite studds och trav hoppade in på en oxer som vi höjde upp en bit och Hillary hoppade hur fint som helst! Man kände verkligen att hon tog i lite mer än vad hon brukar och hon tyckte verkligen att det var super kul.

Har inte så mycket nya hoppbilder men här är två från sist vi tävlade hoppning haha:

 
 

Mössor

 
Charlies // Cheval // Cheval // Horsemeup


vendelanamn_512b50969606ee01f8d19644-1

 

Hööks

Hittade ett jätte fint remont träns hos Hööks! Jag har alltid tyckt att rundsydda träns är super snygga. Synd att jag inte är rik då hade jag införskaffat ett sånt här träns direkt, han skulle vart så fin i det. SÅ SNYGGT!! 

589:- här



vendelanamn_512b50969606ee01f8d19644-1
 

Read my words across your face, you're making up stories of your own

Nu ska jag till stallet, känns som jag inte har vart där på flera år med dom här dagarna. Är inte i skolan idag, fortfarande helt slut och har ont. Men jag måste ju åka till stallet!!! Klarar inte av att sitta hemma även fast jag är så trött haha.. Ska inte rida, bara mysa och fixa allt. 

vendelanamn_512b50969606ee01f8d19644-1

HEMMMAAAAA ♥

Jag kan ju helt klart säga att de här har vart dom värsta 48h i hela mitt liv, aldrig vart så rädd någonsin!! 
 
Jag har ju haft sjukt ont i huvudet senaste veckan, hållt på att svimma och inte kunnat se ibland. Så vi åkte till doktorn i måndags, vi blev akut skickade in till Västerås och barn akuten efter jag blivit undersökt. Eftersom jag aldrig haft migrän, synfel osv i hela mitt liv och allt börjat så snabbt skulle vi åka in. 

Det brukar ju ta jätte lång tid på akuten, men allt gick jätte fort. Blev undersökt några gånger av olika doktorer innan vi fick ett rum. Dom berättade att jag skulle magnetröntgas för att kolla ev tumörer eller proppar, och bli undersökt av en ögondoktor. Vi fick åka hem över natten så det var jätte skönt.

När vi kom tillbaka nu på morgonen fick jag först lugnande inför röntgen, haha jag vart helt konstig.. Typ överlycklig samtidigtsom jag var helt slut, satt och skratta åt allting i väntrummet vid ögonmottagningen med jätte stora pupiller. Dom kollade allt och jag hade inga större "fel" men jag kanske ska få glasögon. Vi ska iaf bli kallade till en ortopist som ska göra någonting så får vi se.
 
Efter de skulle jag magnetröntgas, jag var helt jävla sjuk livrädd. För de första att åka in i ett pyttelitet utrymme där de bara small och pep. Sen att jag kunde liksom ha nått fel i hjärnan?! Usch.. Värsta jag gjort i hela mitt liv!! Även fast jag hade fått lugnande innan var de hemskt, låg och grät för jag var så rädd. Ännu värre när det var klart och det ända vi kunde göra då var att sitta inne på mitt rum i flera timmar och vänta på en doktor som skulle komma och berätta hur det såg ut på bilderna.

Men som tur var såg allting bra ut, jag fick åka hem senare på eftermiddagen men dom vet fortfarande inte vad min huvudvärk har berott på. Men jag ska föra anteckningar varje dag tills jag ska tillbaka på hur mycket jag har ont, när osv. De är så skönt att va hemma iaf, och veta att det inte är något allvarligt eller att jag har något fel med hjärnan. 

Fattar ni hur vidrigt det här va?! Sen åker man in i de mini-saken och är där i 20-30 minuter..



vendelanamn_512b50969606ee01f8d19644-1
 
 

Nya saker från Kingsland

Nu har Kingsland laggt upp några av häst sakerna från vinter kollektionen. Jag tyckte de var helt okej, ganska enkla och stilrena men de va ganska lika allihoppa. Vad tycker ni HISS/DISS? :D