Silver medalj för Sverige i fälttävlan!!

Grattis Sara! :D

Hööks Schabrak!

Sist jag ver in på Hööks tänkte jag köpa ett sånt här marin blått schabrak för de är verkligen sjukt snygga! Älskar den vita kanten runt , Hillary hade passat så bra i det och enda anledningen till att ajg inte köpte det var för att jag försöker ju spara pengar vilket ändå inte funkade för efter det så gjorde jag slut på allt iaf.

Det kostar 349:- och finns på hööks!

400801_01.jpg

 

 

 

400801_02.jpg

 


Uppdateringen är ju inte direkt på topp nu!

Uppdateringen är ju kanske inte så jätte bra just nu men det ska bli bättre. Jag har knappt varit hemma en ända dag på de här sommarlovet, så inte haft tillgång till min data (mina bilder osv) på ett tag. Korta stunder och inte mycket mera. Vi är ju nästan aldrig hemma framför nån data vart jag än är, alltid iväg på massa kul saker! Så mycket tid över till bloggen har det fakiskt inte vart. Men jag ska ta tag i det - NU :D
 
Vad vill ni läsa om? Skulle behöva lite tips tills jag börjar vara i stallet igen för då kan man filma/fota/och massa annat varje dag. Lite svårt nu när jag inte är i stallet speciellt ofta alls, så skulle vara bra om jag får lite blogg-tips!
 

Läsarfråga

Brun eller svart utrustning?


everyone want happeniss, no one want pain, but you can't have a rainbow without a little rain

Lite snabbt nu! Vi hade as kul igår med jätte roliga människor, bäst! Nu ska vi strax ut till stallet, jag ska få låna en storhäst att rida medans Sanna rider Piccolo. Hur kul som helst! Tack tack :D Sen ikväll får vi se vad vi hittar på, tror vi ska till kolpebo. Vi tar med oss kameran så det kommer massor av nya bilder senare!
 
 
 

Chillar framför OS

Vilka sitter och tittar på OS i fälttävlan just nu? ;) jag gör!! Och det går ju riktigt bra för svenskarna. Heja Sverige! Ja det var bara en liten hälsning från mig i Övik. Xoxo.


Vi har det så grymt bra!

Nu har vi precis kommit hem från Sanna, vi var iväg till Eskiln en stund. Super mys! Nu ska vi gå iväg och äta lunch på Hurtbullen. Ge tillbaka nycklar till en kompis.. Sen ska vi till Kolpebo. WÖÖÖÖ :D
 
Sanna har gått och lagt sig, så jaaa.. Väcka henne nu! Ser henne lite diskret på dom ytterst fina jätte seriösa cam-bilderna! ;)
 

Ett år sen snart!

Nu är det sart ett år sen jag började rida Molly. Tänk att verkligen ingenting blir som man har tänkt sig. Så här är ju det sista sätt jag trodde de skulle bli på. Knähelveten. Jag hade lite andra planer då än vad det blev av! Hur segt som helst. Kollar på lite bilder från första gången, och hon blev så mycket finare med tiden! Världens finaste lilla ponny :D


Bilder från en hopptävlingen i Fagersta 2011!

 
 

Grym barbacka hoppning

*tidsinställt*

Ville dela med mig av min otroligt grymma film på när jag hoppar barbacka. Det är en gammal film från i vintras tror jag. Jag säger inget mer än att jag suger på att hoppas barbacka men vi båda tycker att det är sjukt kul ändå... och ja, jag håller på att ramla av ett antal gånger :D


Kingsland hos Horsemeup!

Passa på att kolla in på Horsemeup, Kingsland! :D
 

på väg mot Fagtown!

Nu ska jag och Sanna strax åka hem till henne - Fagersta. Jag är så duktig som gick upp 8 haha?! Fattar inte hur de gick till. Sanna sover fortfarande och jag vet inte hur jag ska få upp henne. För er som inte känner henne kan jag säga att det är helt omöjligt. Jag har typ kastat en hårborste as hårt i ansiktet flera gånger utan reaktion hehe. 
 
Det är jätte fint väder (här i Surahammar iaf) så vi måste bada och sola massor nu! Måste bara övertala hon här brevid i sängen också först. Vi ska träffa lite folk också, saknat er massor! Så det kommer bli jätte kul, som vanligt! :D Men nu ska jag väcka henne senare snurra vidare, vi hörs!

En bild på Hazy och världens sötaste föl från igår! 
 

Panacotta!

Det är bara jag och Sanna som kan få för oss att gå och köpa 8 portioner Panacotta till två personer..(haha?!?!) Men det har vi gjort nu iaf. Det blir ju ingen sommar iår så, ja beachtvåtusenaldrig. Ingen idé för vi bor ju i totalt fel land för att få nån sommar. Så nu ska vi äta oss feta igen! :D
 

Ingenting förvånar mig längre!

Det här året är bara så sjukt! Ingenting förvånar mig längre, haha verkligen inget. För det är bara så sjuka saker som händer hela tiden. Vem vet, snart hittar jag säkert en miljon kronor utanför på trappen. Det skulle nog inte förvåna mig, mitt hus kanske brinner ner och jag lär mig flyga. Den statusen är det, för allt är bara urspårat och jätte galet.
 
Alla saker som vi har suttit och asgarvat åt att det skulle hända, såklart det händer. Det är så galet, allting. Året är inte ens slut än, och alla galna saker bara händer grej på grej. Haha, jag vet inte vad jag ska säga?! För det är verkligen sant. Ingenting som händer förvånar mig alls längre, alla säger det också - ingenting förvånar oss längre. För det här åre spårar verkligen ur! Vad hinner hända på dom 155 dagar som är kvar til nyår? Det återstår väl att se, för ja de som inte har hänt nu kommer ju garanterat hända. Haha, helt galet!
 


Sen om det är nån som sitter hemma med ett par svarta låga Converse i str 38 med special sulor i, skulle va så glad om jag kunde få tillbaka dom haha. Jag har ett par i 36 hemma, och ja lite små märkte jag i morse.. :thumbdown:

Mini-ponnysarna!

Jag och Sanna ska strax iväg för att.. Trimma små-ponnysar haha! Hur grymt? ;) Korta ridpass på varje ponny såklart då. Men åh vad jag älskar att rida dom, så söta allihoppa! Så det kommer bli super kul. Vi har blivit frågade om vi ville eftersom dom ska sköta sig på lägret nästa vecka, så därav. Inte ofta vi sätter oss upp på Shettisarna och dom små B-ponnysarna haha! Vi har kameran med så det kommer komma massa bilder!
 
Förra året när jag fick trimma små-ponnysar! Och herregud, stackars hästarna bara föll ihop och dog för jag är så lång. Skandal!! ;)