Trött men nöjd

Hej idag hade jag Mackan och jag kände mig någolunda frisk så jag åkt ut och red igen min lektion som jag hoppade över i tisdags. Så red alltså dressyr för Malin. Det gick superbra!! Red han rund så han kom upp med ryggen vilket han inte riktigt än van och göra så han tyckte det va gansk jobbigt. Men han va duktig och vi gjorde framsteg idag, helt klart!

Mamma filma så det kommer upp imorgon för nu ska jag sova. Jag är helt död. Natti!!


Såhär låg sötaste och vila när vi kom. 

JAG VANN *apglad*

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!! Jag vann Tyra Sjöstedts headertävling. Nu är det min header ni ser på Tyras blogg, Darios.se! Fattar ni vad coolt det är? Jag är sjukt tacksam för alla som röstade på mitt bidrag. Tack tack tack!!!! Jag är bara så sjukt glad nu. Wie!!! 

Darios.se <----


Samshield hjälmar!

Jag har nästan lite svårt för dom här hjälmarna. Jag tycker dom kan vara så sjukt snygga på vissa personer men sen på andra så är dom så fula så jag vet inte vad haha! Det är ju så med allt att vissa passar i vissa saker och andra inte, men med just dom här hjälmarna finns det ingen mellanskillnad. Antingen så passar man skit bra i dom eller så är man skit ful. Jag skulle verkligen inte passa i den hjälmen, haha skrattar bara jag tänker på det för jag skulle verkligen vara as ful! Men önskar att jag skulle passa i den för dom är verkligen fina! Tänk en med guldigt swarovski på till dressyrtävling, det skulle va super fin!

Men på ett sätt är det också tur att jag inte passar i dem för dom är ju så sjukt dyra, den billigaste jag hittat låg på lite över 5000 och den dyraste kostade 16000 och det har jag inte lust att lägga på en hjälm och då spelar det ingen roll hur fina dom är;)

Sam105Sam106

Den för 16 000 :

Sam109

Vinnare

Jag fick in jättefina bilder. Tack för att ni ville vara med. Håll utkik så kanske vi anordnar lite fler sånna här minitävlingar. Vinnare i min bildtävling blev iaf:

Mikaela

orkar jag så orkar du

Jag har börjat rida extremt dåligt. Förra året när jag red ordentligt alla dagar i veckan red jag så mycket bättre. Det är verkligen så att jag märker de, usch! Jag skulle vilja börja hoppträna igen också, men det går inte. Tyvärr, riktigt värdelöst. Jag vill iaf börja rida mer i veckorna, ordentligt. Nu längtar jag bara tills snön smälter, då kommer jag somsagt få bättre möjligheter med Hazy. Synd att det bara är januari och flera månader till snön är helt borta. 
 
Jag vet att jag ska få rida två ponnysar ibland, eller jag har blivit tillfrågad som "hjälp" så det kommer bli jätte kul. Men de kommer fortfarande inte vara samma sak som förut. Jag vill rida nästan alla dagar i veckan, ordentligt. Jag slutar sent, lektionerna hinner börja innan jag hinner komma till stallet då har jag ingenstans att rida. Just nu har jag tappat min sits, mina skänklar bara flyger omkring och händerna ska vi inte ens prata om. Jätte illa verkligen!! Jag måste göra nånting åt det här nu, men jag har ingenaning om hur.
 

Justin Bieber

Har vi några galna Justin Bieber fans bland våra läsare kanske? Jag kan säga att jag har drabbats av hög Bieber fever.. men bara i smyg. Haha. Nej men som många redan vet så ska han ha en till konsert den 24 april. Biljetterna släps imorgon. Jag vill så gärna gå men har inga pengar just nu och jag vill ha en kamera så jag vill spara oxå. Jag vart så sjukt deprimerad.. Men jag får åka och kolla på han någon annan gång.

Ska någon av er gå?


Han är ju så sjuk snygg på dom här bilderna...

Sista Januari!?

Har det redan gått en månad av 2013?! Det har ju gått hur fort som helst och om det fortsätter så här så är det ju snart jul igen! Januari har varit sjukt kul och jag har gjort massor, annars brukar ju det vara en ganska seg månad när skolan börjar igen och massa snö och kallt. Men den här månaden har jag verkligen gjort massor med saker och har till och med varit tvungen att ta bort massor för jag har inte haft tid. Nu i februari så ska jag börja träna ordentligt med Hillary inför alla tävlingar som börjar snart. Åååh jag har längtat så mycket! :D Jag är ju anmäld till den nationella här hemma i Fagersta i mars men just nu är jag reserv så får hoppas att några strycker sig så jag kommer med nu när det går hemma och så....

Men i alla fall, idag är det torsdag och jag har en eller två lektioner. På eftermiddagen åker jag ut till stallet med specialidrotten och tränar för Malin på Piccolo tror jag. Det är han jag brukar rida i alla fall så antar jag ska rida han idag också. Senare på kvällen tränar jag Hillary för Malin också :)
not really sure how to feel about it

not really sure how to feel about it
something in the way you move
makes me feel like I can't live without you ♥
 
Torsdag!! Snart helg, as bra! Idag går jag till skolan tills klockan 4, då ska jag gå ner på stan och kolla min navelpiercing, efter två veckor skulle man komma på en "koll" så att allting är bra. Sen ska jag gymma innan jag åker hem till Surahammar. Då ska jag mest packa, försöka skriva på artikeln och kolla Gossip Girl haha.
 
 Åhhhh, en sån här mongo bild man spyr av haha!!

 

Hillary i stallgången

Här är filmen på Hillary när hon är helt knäpp i stallgången, men mamma lägger in mat i hennes box precis när jag började filma så då stog hon ganska stilla men ni ser ju lite. Ni ser också hur hon gör när hon tigger haha, hon stannar och kollar på en hur länge som hellst tills man ger henne godis.

 


Dagens Ridpass!

Hoppade ju för Carina idag och det var kaos haha! Hon va så sjukt pigg verkligen och när jag red fram och skulle galoppera på långsidan började hon göra byten i vartannat haha, visste inte ens att hon kunde ;) sen när vi började hoppa var det också full fart men inte så farligt ändå. Hon hoppade fint men sen började jag krångla med mina händer så då vart det lite kaos men så länge jag gjorde rätt så hoppade hon super fint!

Och ni skulle ha sett henne innan träningen när jag stog och borstade henne, hon va helt knäpp och kunde inte stå stilla. Jag filmade lite men då var det inte så mycket men kan lägga upp det och visa sen ! Men här är två bilder på henne i alla fall, hon ser så dum ut haha!


FRK Gala!

Vi på FRK har nått varje år som kallas "FRK Gala". Varje år när man tävlar så får man poäng för varje start och placering man gör och när året är slut har vi en liten gala med tre rätters middag och delar ut priser till de tre som har fått mest poäng i varje kategori. Jag har vunnit en eller två kattegorier nu 4 år i rad haha, 2009 Hoppning ponny, 2010 Dressyr ponny, 2011 Dressyr & fälttävlan Ponny och nu 2012 vinner jag för Dressyr & Fälttävlan ponny igen :D Jag får också fixa iordning bildspel till alla åren haha, så det är det jag sitter och fixar nu så
ALLA FAGERSTA RYTTARE MAILA BILDER TILL MIG NU SÅ ÄR NI JÄTTE SÖTA!


Har ni nån sån här typ av "gala" eller något annat liknande på eran klubb? :D
  
 
 
 

5.

* Jag har något välldigt kul att se fram emot men kan inte berätta så mycket om det än :D

* Jag har sen i förrgår börjat tro på horoskop, det är läskigt va mycket det är som stämmer hahaa!

* Jag har åkt bil från Sverige ner till Belgien haha.
Det var super kul men jag var ganska liten, typ 5-6 år. Vi åkte ner för att hällsa på några kompisar som hade flyttat ner dit från Sverige.

* Jag är en riktigt vinnar skalle och hatar att förlora!
Speciellt på sånna små saker som t.ex. kortspel eller brädspel (heter det så?) När jag var mindre försökte jag JÄMT fuska och jag var faktiskt riktigt bra på det också haha!

* Jag har jätte lätt för att gråta till filmer.
Det värsta jag någonsin har gjort var nog att kolla på the Notebook på flyget till New York. Fick typ pausa filmen hela tiden och gömma mig under min filt så att inge skulle kunna se mig hahaha!

Haha Sanna Viberg 5år i Belgien :


Foder

Jag hittde inte min sort jag ger Celine. Men hon får i alla fall pelleterad müsli som då är ett heltäckande foder. Plus att hos får miniraler och lite havre. Valde att ha havren på sidan så vi kunde bestämma själva hur mycket hon skulle få. Men den foderstaten tog i bara över när vi fick Celine. Vi la till havren på sidan och miniralerna.

Hur gör ni med erat foder till hästarna? Vad får dom? Och varför just det?


Hoppträning idag!

Den här dagen kommer vara så skön! Börjar tio med svenska och efter det har jag lunch och idrott sen slutar jag. På kvällen är det hoppträning för Carina och vi får väll se hur vild Hillary är då haha! JAg har ju inte hoppat på jätte länge, tre veckor tror jag. Hillary har ju hoppat en gång på dom här veckorna med Evelina men annars har inte hon heller hoppat på så länge. Så det plus att hon vilade i måndags och gick lugnt igår så hon kommer ju antagligen vara hur pigg som hellst haha!

Men det ska bli super kul att hoppa igen! Sist åkte jag ju på en riktigt fin avramling också hahahaha. Tänkte visa en film från en LB+5 i Stora Ekeby. Det var andra omgången av div 1 och det har nog aldrig gått så bra på en hopptävling någonsin. Resultatet kanske inte var det bästa vi fått men själva känslan, kommer ihåg att det var sjukt varmt och vi båda två var välldigt trötta men ändå fick vi sånt flyt inne på banan och det kändes kul och lätt. Har lagt upp den här filmen säkert 1000 gånger på vår gamla blogg men tror aldrig jag har lagt upp den här.

Before you start anything, learn how to finish it.

Den här veckan går så sakta. Jag tänkte säga att det var måndag men kom på att det var onsdag haha. Nej nu svammlar jag bara. Just nu sitter jag i skolan, skriver lite på min artikel. Ikväll ska jag rida lektion, förhoppningsvis på Hazy. Men vi får väl se, när jag kommer hem ska jag försöka fortsätta plugga. 

Jag har typ ångest över helgen också, det är så mycket jag måste göra men aldrig kommer hinna med. Alla jag känner ska tydligen ha nånting i helgen, flera saker samma kvällar/dagar och det kommer inte gå ihop alls. Jag har inte bestämt om eller vart jag ska åka heller. Dygnen har alldeles för få timmar. Jag vill hinna rida Hazy i helgen också, eftersom jag knappt hinner rida henne i veckorna. 
 
Tumblr_mgziszh4ce1rx19nlo1_500_large