Snygga träns

Hejsan! Idag har jag varit på usekmöte i stallet, årsmöte till och med. Jag hoppade av usek nu faktiskt då jag aldrig är i stallet och aldrig är tillgänlig att hjälpa till. Kommer dock vara med och hjälpa till så gott det går om det krisar typ. 

Sen följde jag med Sanna till Västerås, Clara följde oxå med. Vi gick runt som smakråd till Sanna som skulle ha lite grejer. Vi hade as kul!!! Och jag provade ett par riktigt gudomliga stövlar som jag MÅSTE ha! Sen kika vi in på Hööks oxå och hitta detta fina träns. Hade vi haft hästar hade vi definitivt köpt en i varje färg. Tipsar om dessa om ni inte redan sett dom!

 

Vill rida

Vet ni ens när jag red senast? Ni kanske kommer ihåg att jag bröt fotleden i somras. Det var ett bra jäla tag sedan. Det var sjukt lång återhämtningstid för foten, innan jag skulle bli helt återställd. Skulle väl säga att jag var helt återställd i oktober typ. Fast helt återställd, nja, mer till 90%... att bli 100% återställd kan ta upp till flera år. Jag kommer aldrig få full rörlighet och kommer alltid vara lite tjockare kring höger fotled än vänster. Sånt får jag leva med. 
 
Sista jag red var en enstaka dag i december. Sedan dagen innan KM förra året och det var 2 november. Och det var bara enstaka gånger. Jag kan räkna gångerna på en hand som jag ridit sedan jag bröt foten. Och nu saknar jag ihjäl mig. Vill rida!! Saknar ridningen något otroligt. Saknar framförallt träningarna, när jag och Celine var mitt uppe i tävlingssäsongerna och tränade hela tiden och vi tränade för att bli bättre och bättre. Det var verkligen en rolig tid. 

Jag önskar jag hade pengar till skyarna, och tid - DÅ hade jag haft häst nu!

 
 

Sjuk och ensam

Verkar som jag är ganska ensam här på bloggen haha.

Sitter just nu i skolan, sjuk. Var tvungen att åka in idag. Är inte dösjuk men börjar väl bli typ. Har ont i halsen och förkyld. Tog med min to-go mugg från espresso house med lite varmt te för halsen. Idag är det en lång dag desutom så jag kommer nog dö på vägen. Kommer hem kvart över 6 idag. Men vad gör man inte för skolan... hö hö.

Hoppas ni är friskare än jag och kommer få en bra onsdag. Kram.

 
 
 

Kommer vi tillbaka?

Hejsan, längesen! Vet inte riktigt vad som hände, men vi (jag) gick in på den här bloggen och kollade genom våra gamla inlägg, och jag började sakna den här bloggen lite. Haha. Så jag frågade (tvingade) Sanna och Vendela att börja blogga på Zmurfs igen och nu är vi här.

Vi kommer blogga här mer eller mindre. Inte lika helhjärtat som innan. Vi bloggar när vi känner för det och vi bloggar om vi hr något kul att blogga om. Får vi rolig respons av er, att ni tycker det är kul att vi är tillbaka kanske vi till och mer fortsätter. Vi ville inte att bloggen och ni läsare skulle bara försvinna. Vi hade ju riktigt kul här en gång.
 
Jag bloggar fortfarande på min egna blogg som ni hittar här och vendela på sin, här. Sanna har vl typ dött på sin egna blogg men hoppas att hon kanske är lite mer delaktig här ;-)
 
Hoppas ni är lika glada som vi. Kram på er!