GOTT NYTT ÅR! :love:

Tumblr_mfwikr85po1rxzi9no1_500_largeTumblr_mfw3t8fzdn1qd8s03o1_500_large

Svar på fördomar - Patricia

Patricia: Är den som jag anser är den som har "ordning" på allt, verkar vara den trevliga tjejen i gänget som också håller humöret uppe. Verkar vara snäll och väldigt öppen.

Svar: Ja jag är väl den ordningssamma av oss tre. "Om Patricia har koll så är det lugnt" ungefär så brukar det låta. Att jag är den trevliga tjejen som håller humöret uppe.. Jag vet inte, kanske, men absolut så tror jag det ligger någit i det du skriver. 

Jag tror att ni alla är sånna som gillar att testa nya saker "bara för att se om det går", typ som att om i får en idé måste ni prova den osv. 
Patricia tror jag är sån som är lugn och uppför sig bland folk men när hon är bland kompisar är hon mer "galen" eller hur man beskriver det... 
Jag tror att den jag är mest lik av er är Patricia. 

Svar: Jag tror inte jag är sån som vill prova nya saker bara för att se om det går. Jag är mer lugn och försiktig. Jag är oxå väligt feg. Det andra påståendet passar faktiskt in väldigt bra på mig. Jag uppför mig bland folk och sen när jag är med kompisar eller med min pojkvän blir jag som ett litet barn. Tredje påståendet: Jasså ;) hehe.

Patricia, jag tror du älskar peppakaksdeg, du verkar vara en sån person. Jag tror inte du är någon som gillar att åka utomlands, utan trivs bäst häär. Även fast du säkert tycker Sveriges väder suger!!

Svar: Haha nja asså jag gillar pepparkaksdeg men jag älskar det inte. Och jag vill verkligen åka utomlands, jag har nämligen aldrig varit utomlands. Och ja, jag tycker sverigers väder suger, i alla fall på somrarna. 

Patricia verkar vara SJUKT smart, inte som einstein uta typ 10000 gånger bättre! 

Svar: haha jag är väl ganska smart men jag tror många som träffar mig kan tro att jag är väldigt korkad. Jag vet inte varför men jag har fått det för mig. Men ja, jag är i alla fall smartare än vad många tror.

Patricia, din favoritfärg är svart eftersom celine är svart och du skulle gärna vilja hjälpa till i Afrika när du blir stor. 

Svar: min favorit färg är röd för det har jag till min utrustning på Celine. Men gillar alla färger. Och jag skulle vilja hjälpa till i Afrika och i fattiga länder om jag blev rik och om jag visste att pengarna gick till rätt sak!
 
Ingen av er gillar ärtsoppa, ni verkar nte vara sådana. 

Svar: jag gillar ärtsoppa! :)

Patricia du älskar fryst mango, eller hur? 

Svar: Nej

Om ni var tvugna så tror jag att ni skulle kunna skita i en brevlåda, men Patricia och Vendela skulle nog kolla om det var post i brevlådan innan. Sanna skulle skratta igäl sig och inte göra det.

Svar: Men gud nej! Vem tror du att jag är? hahaha

Jag är säker på att någon av er kommer skratta åt detta skämtet:
En mobiltelefon ringer och en av männen i omklädningsrummet svarar med hands-free och högtalaren på. 
Alla andra i rummet lyssnar också.... 

Mannen: HALLÅ! 
Kvinnan: Älskling det är jag. Är du på klubben? 
... ... ... Mannen: Ja 
Kvinnan: Jag är i sta'n och har hittat en fantastisk läderjacka. Den kostar bara 7,500 kronor. Är det OK om jag köper den? 
Mannen: Ja då, naturligtvis, om du nu tycker så mycket om den. 
Kvinnan: Nu när jag har dig på linjen så ... Jag var också just förbi Mercedes för att få monterat den där stjärnan du vet. De har fått in 2011 års modell och de hade en superhäftig SL500. Det är just en sån som jag alltid önskat mig. 
Mannen: Vad kostar den då? 
Kvinnan: 2,2 milj. kr. i standardversionen. 
Mannen: OK, så köp den då, men för det priset skall det också ingå vinterhjul! 
Kvinnan: Tack, älskling vad du är gullig. Så var det bara en sak till. Sommarhuset som vi tittade på förra året, är till salu igen. För 10 500 000 kr. 
Mannen: OK, bjud bara 10 miljoner. Det accepterar de säkert och gör de inte det så ge dem den där halva miljonen till. Det är ju ett bra pris ändå. 
Kvinnan: OK. Vi ses senare. Jag älskar dig, raring! 
Mannen; Hej då - Jag älskar dig också. 

Telefonsamtalet slutar och de andra männen i omklädningsrummet stirrar på honom - mållösa - tills mannen med ett stort leende säger: 

Är det någon här som vet vems mobiltelefon det är? 

Svar: Haha ja det va ganska kul. Dock inte så mycket för sånna där skämt.

Patricia: Jag tror du är en sån där tjej som aldrig kan sitta still bara vill springa o röra på dig. Du hatar när dina vänner kittlar dig. Så när dom gör de bara springer du hur långt som helst. Jag tror du har fin men lite ovanlig klädstil. Du älskar att rida på din super fina melon. Men du älskar att äta meloner också såklart inte din frukt som inte finns utav frukten melon. Jag tror du gillar att ta ego bilder men dom blir fina så du bara fortsätter ta fler o fler.

Svar: Jag är egentligen väldigt lat. Men jag gillar att träna men det tar längre tid att komma iväg än själva träningen osv. Jag är väldigt kittlig och får smått panik om någon gör det, ja. Jag har inte så ovanlig klädstil tror jag, haha. Och jag har tröttnat på "hästar finns inte, det är en frukt" så det orkar jag inte svara på. Och jag tar inte ofta egobilder men ibland. Det gör väl alla. 

Patricia. 1: bitchen i zmurfs men endån supersnäll! 2: tror Patricia gillar att bada bland gegga! 3: kommer att jobba på ett Zoo med alla hennes djurvänner. 4: kommer ha en myrslok när hon flyttar hemifrån.

Svar: 1: Haha bitch ;)
2: Jag gillar inte och bada i gegga.
3: Nej verkligen inte. Jag ska bli fotograf, punkt.
4: Nej fy!

Tror Patricia ALLTID dricker kaffe, typ latte och tror inte hon skulle klara sig utan den.

Svar: jag gillar kaffe men den här passar bättre in på Vendela ;) Fikar jämt och dricker jämt chai eller latte. 

Jag tror att ni skämmer ut er ganska ofta. 
Svar: Omedvetet JA! Jag är klantig som fan så därför skämmer jag ut mig ganska ofta. Just därför har jag slutat bry mig oxå. Så jag har väldigt lätt att bjuda på mig själv.
Jag tror att någon av er skulle vilja testa att blanda ihop alla möjliga ingredienser och äta det! 
Svar: SANNA! 
Jag tror att någon att Patricia älskar morötter, och gärna delar en med sin häst (men vill fortfarande ha den största delen )! 
Svar: haha nja, inte direkt. Gillar morötter men här låter det som jag är besatt. Och det är jag inte.
Jag tror att alla har försökt spela coola för någon person men misslyckats totalt! 
Svar: Jag är väl cool? ;)

Patricia: Jag tror att Patricia älskar att fota och att vara med på bild! Hon tycker nog också om att göra galna saker! Fast lite andra än vad Sanna gör... Tillexempel att rida ut barback i snön och bara ösa galopp över fälten allt vad hon kan! Hon gillar säker också att sitta och äta gurka när hon sitter vid datorn eller nåt... Haha bara gissade men det känns lite typiskt henne... Jag tycker att du och Celine passar jätte bra ihop och är jätte fina tillsammans! Ser ut som att ni verkligen tycker om varandra!!! <3

Svar: Ja jag älskar att fota, verkligen älskar. Men jag gillar faktiskt inte och vara med på bild själv så mycket. Det beror på. Och jag är väl lite för försiktig ibland för att göra galna saker, men ibland händer det väl. Jag hatar gurka!! Och tack! Ja jag och Celine har verkligen hittat varandra och det är så roligt oxå att det syns!

Patricia: Jag tror inte det går en enda dag utan att du tänker på Kingsland!

Svar: Gillar inte Kingsland speciellt mycket. Gillar HV Polo!!

Patricia: Den seriösaste av er alla tror jag men endå har hon en rolig sida och tar allt emd en nypa salt! Men tror att din pojkvän och hästen ibland tar liite mycket tid enligt dig då du kanske vill satsa på skolan också? 

Svar: Ja som sagt jag är den seriöstste, I guess. Och det är nog tvärtom nu för tiden. Skolan tar för mycket tid och vill ha mer tid åt hästen, kompisarna och pojkvännen!

Particia: Du verkar vara den som gärna springer runt i vattenspridaren på sommaren och som badar ofta!

Svar: Solar hellre faktiskt :)

Patricia: Jag tror att Patricia är den som tar allt ansvar. Men hon är också den som är mest intresserad av sport. Men hatar allt som gäller snö, is och kyla. Det irriterar henne. Jag tror att hon hellre åker utomlans, istället för att vara i Sverige i denne kyla.

Svar: Jag försöker ta mycket ansvar.. eller rättare sagt: jag tar ansvar automatiskt för jag själv se till att allt går rätt till. Och jag är inte så värst intresserad av sport så det va fel. Och jag gillar snö, och jag tycker det är as kul och åka pulka och skidor. Men jag skulle oxå väldigt gärna vilja åka utomlands!

Sista dagen på året

Hej nu har jag internet i några minuter. Idag har hela familjen utom jag varit i skidbacken, jag kände inte för det och jag hade jätteont i halsen imorse. Så jag har varit och fotat lite. Det är så HIMLA, HIMLA VACKERT här i Kittelfjäll. Berg runt hela byn. Det är för vackert för ögat. Här kommer några smakprov för sen orkar inte internetet nå mer. Och om jag inte hinner med en hälsning vid tolvslaget inatt så får jag önska er ett GOTT NYTT ÅR! :D

Det är molnigt och det ligget dimma över bergen så man ser inte topparna. Topparna är mycket högre än vad som syns på bilden. 

Vårat lycko år?

2012 har verkligen varit ett riktigt bra år när det gäller det mesta. Men extra bra när det gäller mitt och Hillarys tävlande. Vi började året med att rida LA:1 LB:1 och Lagtävlans på reg nivå och slutade med andra placering i nat. FEI Lagtävlans. Både jag och Hillary har utvecklats EXTREMT mycket det här året. Mitt mål för i år var att få placeringar i reg. LA och LA: P1, hade inte ens en tanke på att en försöka kvala till nationella tävlingar och nå står vi här och har till och med placeringar på nationell nivå! Jag är faktiskt riktigt stolt över både mig och Hillary :D

Nu får vi bara vänta och se hur långt vi kan komma nästa år, antagligen vårat sista år på tävlingsbanorna.Alla våra starter och placeringer i dressyr under 2012, fast det saknas två vinster i LB:3 och LA:4 :)


Hillary lös i ridhuset

Tanken var att vi skulle ut och gå prommenad idag men vi kom knappt ut från stallplanen för det var som en skridskobana dränkt i slask. Hillary skrittade på bra med sina broddar men jag och mamma var ju som två bambisar. Så vi gick in och släppte henne lite i ridhuset i typ två minute sen tyckte hon att det räkte och bara gick och ställde sig vid oss hela tiden haha.


December

En liiiten del av december.
Jag, Sanna och Patricia var i Globen och kollade på Stockholm Interntional Horseshow, det var så kul! Jag köpte min skol-vinterjacka som var från Pikeur och så var det jätte kul när läsare kom fram och hälsade.

Jackan ↓


 
 Vi hade Julshow i stallet, jag var Rosa Pantern på Hazy! Filmen kan ni se HÄR för de funkar inte.


Jag har börjat rida Hazy ordentligt nu när hon gått upp i vikt.


Det var julafton, jag red ut tillsammans med Linda och Sanna. Det gick foooortttttttt! Men jag överlevde åkte hem åt mej fet och fick massa fina julklappar. :love:


Utöver det som är lite intressant har jag väl försökt få Sanna köpa en nyårsklänning = totalt omöjligt, bytt skola, kollat tjugotusen gånger på Victotia's Secret Fashion show och blivit kär i Chuck Bass.. :DSvar på era fördommar - Sanna

Sanna: Är den lite "flummiga" som kanske inte tar allt så seriös,
verkar vara den av er som är lite "bitchig" som ska vara bäst på allt osv. haha Men verkar även va trevlig och glad
Svar: Det första är verkligen helt sant haha! Och jag är också lite så att jag vill gärna vara "bäst" på allt haha, men skulle nog inte säga att jag är "bitchig haha ;) Trevlig och glad hoppas jag att jag är i alla fall.
 
 
-Jag tror att ni alla är sånna som gillar att testa nya saker "bara för att se om det går", typ som att om i får en idé måste ni prova den osv - Haha det är så jag, förra veckan försökte jag sätta mig uppochner på min mini data stol men det gick inte så jätte bra haha...

-Jag tror att Sanna är den som är livligast av er, eller den som är mest pratig. Jag är nog ganska livlig och pratglad med dom jag känner, men med nya människor och sånna som jag inte känner så bra är jag nog lite blygare och tystare :)

-Jag tror att Sanna är den som satsar mest på ridningen, alltså rider mest seriöst till vardags när hon inte rider ut eller så. Jag skulle nog också hålla med om det, Partricia rider ju inte lika mycket längre och Hazy och Hillary ligger ju inte på samma nivå om man säger så, Hazy har ju haft föl och inte gått på så länge och Hillary tränas ju för att gå nationellt nästa år så då blir det väl lite så att jag sattsar lite mer på träningen :)


-Jag tror att Sanna och Vendela är sånna som inte gillar att bada i sjöar om ens vendela gillar att bada? Jag älskar att bada haha, fast hellst i pool för jag är rädd för fiskar haha ;)

Sanna, jag tror du vart en person som brytt dig supermycket om ditt utseende förut, men att du inte gör det lika mycket längre. Och att du kan vara supermissnöjd efter en tävling, även fast du vann överlägset!
Det är nog sant, förut typ stog man och platta håret som en galning när man skulle på tävling lixom haha!
Ja jag kan nog vara missnöjd efter en tävling men jag kollar mer på själva ritten än resultatet, visst det är kul att vinna men det är ju ännu roligare att vinna om man kan känna att man verkligen gjorde en riktigt riktigt bra ritt.

För 2-3 år sen :

 
 
- Jag tror att Sanna gillar gurka mer än sitt liv, hon verkar vara sån! haha ja jag älskar gurka!

- Sanna, enligt min uppfattning är en craaazzzyy tjej som typ är helr random och tycker livet är en potatis
Crazy och random kan jag nog hålla med om, men har aldrig tänkt på livet som en potatis...
 
- Ingen av er gillar ärtsoppa, ni verkar nte vara sådana. Jag tycker om ärtsoppa haha :D

- Sanna verkar vara en sån som ALDRIg får en bad hairday utan efter ALLT men kan genomgå så ligger håret helt perfekt ändå!
Jo tro mig, vissa dagar vill jag inte ens lämna huset...

- Om ni var tvugna så tror jag att ni skulle kunna skita i en brevlåda, men Patricia och Vendela skulle nog kolla om det var post i brevlådan innan. Sanna skulle skratta igäl sig och inte göra det
eeh haha...?

- Sanna och jag är nog väldigt lika, dålig humor, galna men perfektionister och bli aldrig nöjda om det inte går 100% bra.  Det där stämmer så bra in på mig, det är exakt jag! :D
 
Sanna: Jag tror du är en sjukt rolig tjej som älskar att rida på bananer Jag tror inte att du gillar frukt eftersom du gillar mer att rida på dom. Jag tror att du brukar bli så glad ibland att du springer ut ur klassrummet och skriker OH MY GASH JAG ÄLSKAR SNÖ och börjar rulla dig i de. Jag tror att du är jätte snäll MEN sjukt dålig humor!!! Dålig humor kan jag hålla med om, resten fattade jag inte riktig.

 
Sanna: verkar vara den som är typ clownen, kanske nya jobbet haha 2: lever livet på sitt sett. 3:vill ha ett eget (slott) & låta ingen komma dit! 4: tror hon gillar sniglar.
Haha ja kanske lite, men bara när jag är bland folk jag känner. Ett eget slott skulle väll ingen säga nej till? ;) Sniglar som djur eller som maträtt haha ? Tycker inte om djuren dom är skit äkliga.

Sanna verkar vara crazy och gillar typ maskar och sniglar och gillar att vara typ barnslig Tror också Sanna är en riktig tävlingsmänniska så hon känner att hon typ måste vinna xDHar också fått för mig att Sanna biter eller har bitit på naglarna
Hahah varför tror alla att jag tycker om sniglar? Jag är en riktig tävlingsmänniska haha, hatar att förlora!
Har ALDRIG och kommer ALDRIG börja bita på naglarna det är så äkligt!!Jag tror att ni skämmer ut er ganska ofta. Kan nog stämma haha.

Jag tror att någon av er skulle vilja testa att blanda ihop alla möjliga ingredienser och äta det! Nej det skulle jag inte vilja.
 
Jag tror att alla har försökt spela coola för någon person men misslyckats totalt!  Haha aldrig hänt

Sanna, jag tror att du du var väldigt äcklig när du var liten, gillade maskar och smuts. Ja det stämmer nog, jag brukade ha snigelrejs på min gungställning haha. Där har ni sniglarna.
 
Sanna: Jag tror att sanna är den mest galna av er! Hon kan nog sitta hemma och ha tråkigt och typ inte göra något alls. Och sen komma på en helt sjuk idé som att tillexempel sticka till stallet och rida i bikini i snön, och sen tänka att åhh det måste jag verkligen göra... Jag tror även att hon satsar väldigt mycket på sin ridning. Och jag tycker att hon är jätte duktig! Du och Hillary är jätte fina tillsammans och hon är nog ungefär lika galen som dig! Så ni passar bra ihop! <3
Haha det är så sant, kan få för mig hel knäppa saker ibland! Jag sattar VÄLLDIGT mycket på min ridning. Det är många gånger som jag har varit tvungen att välja bort andra saker för att kunna hinna med... Tack så jätte mycket och du har rätt i att jag och Hillary är välldigt lika i personligheten! :D

 
Sanna: Tha Monkeey? Jag lovar skulle vi klä ut dig till en clown och kasta ut dig på cirkus så skulle du göra succé där och inte bara på Dressyrbanan. Har du ens en ända 2:a placering? Jag skulle nog inte trivas som clown på en cirkus, är lite för blyg för det. Jag har ett par stycken haha ;)

Sandra: Den absolut gaaalnaste av er alla som gillar att se folk skratta men när det gäller allvar så är hon nog ganska seriös och ger gärnet!!! I zmurfakuten var du absolut galnast av dem alla!!!
Men du verkar han en stark relation till din häst och är nogrann med henne!
Det är nog sant, jag tycker om att ha kul men när det väl är allvar då är jag helt seriös haha. Ja jag och Hillary har en välldigt stark relation, vi förstår varrandra välldigt bra!
 
Sanna: Du verkar vara en sån person som gillar att springa runt och smälla flygor på sommaren och på vintern gillar du att göra snöänglar! Nej inget flug smällande på sommaren och det var länge sen jag gjorde en snöängel ;)
 
Sanna: Jag tror att Sanna är den blyga av er. Men tar ändå myckat plats och visar att hon vågar! Men när hon väl visar det, så klantar hon till det. Hon verkar lite petig, och nogrann när det gäller ridningen. Men hon tar allt på allvar. Hon är nog även det galnaste av alla också. Speciellt när det gällde "Zmurfakuten", då var hon helt galen och sjukt rolig!
)det är sant, jag är som sagt ganska blyg men när jag väl känner personerna så kan jag prata och härja hur mycket som hellst. Klantar till det vet jag inte riktigt om jag brukar göra haha, eller?
Jag är välldigt petig med ridningen, värsta perfektionisten haha. 

New years eve!!

31 december och sista dagen av 2012. FYFAN VAD SKÖNT!! :D Jag ska fira nyår med massa folk hemma hos Michelle. Men innan det ska jag åka in till Västerås, köpa strumpbyxor sedan ta tåget hem till Emmelie i Fagersta.  
 
Min nyårs-outfit kommer bestå av klänning, "jeffrey campbell" med nitar, vanliga svarta strumpbyxor och världens mest glittriga örhängen. Det kommer nog bli fint, hoppas de iaf haha! :thumbup: Hur ska ni fira nyår? Berätta!!
 

Har ni några nyårslöften?

question!!
  
 
 

Svar på fördomarna - Vendela

Vendela: Tycker jag verkar vara den "blyga" tjejen bland er, säger inte så mycket, men kan bjuda på sig själv ibland. Är väll den som också har lite ordning på saker och ting, tar allt seriöst. 
 
Svar - Jag är inte blyg, bara att jag inte är med i Zmurf-akuten speciellt mycket haha. Jag har inte ordning på någonting egentligen är är väldigt sällan seriös haha.. :thumbup:
 
-Sen tror jag att Vendela är den som slås i huvudet på andra (jag har själv upplevt det)
-Vendela är en svikare, det vet jag! haha..
-Vendela försöker spara massa pengar hela tiden och vill aldrig äta donken men ändå så försvinner pengarna på "ett mystiskt sätt", kläder eller B&J.
-Jag tror att Sanna och Vendela är sånna som inte gillar att bada i sjöar om ens vendela gillar att bada?
 
Svar - Haha ja jag brukar slå folk i huvudet och säga "katisch-katosch" när dom säger nått korkat. HAHA för att jag byter skola, Lisa är bara allmänt töntig som inte vågar byta. ;) Jag äter faktiskt nästan aldrig Ben & Jerry längre.. Jag kan bada överallt nästan faktiskt, är inte "badkruka" eller nånting. 
 
Vendela, jag tror att du ÄLSKAR att vara ute med kompisar, typ "festa" och ha skitroligt. Att du älskar rosa (hhahaha), och du köper det som finns i denna färg. Även fast du inte rider så mycket pga din skada verkar du bry dig mycket om märkeridkläder!
 
 
Svar - Ja det är ju sant haha. Jag har väääldigt mycket rosa saker, mest i hästväg och jag rider nästan varje dag trots att jag har ont mest i märkesgrejer hehe. 
 
- Vendela är en riktig satmara, nejmen när hon är arg då är hon bannnemig arg!
- Vendela tror jag är en pink girl, en sån som festar eller sitter i sitt rosa perfekta rum och målar naglara
- Vendela, du verkar vara en sådan som äter allt utom stark mat, typ som cili con carne och sånt!

Svar - HAHA det är ju sant! Jag är nästan aldrig arg men när jag väl blir det är jag verkligen de haha.. Jag tycker om stark mat! ;) Haha mitt rum är faktistk inte rosa förutom myna lådor, och målar naglarna gör jag ofta för dom inte ska gå av.
 
Vendela: Jag tror du är blyg men att du älskar att skämma bort dig Du är konstig på ett bra sätt o älskar att rida på stora mangosar. Du är säkert rolig att va me men ibland är du för rolig så man får ont i magen av skratt så man inte vill va me dig. Men Sanna o Patricia ÄLSKAR din dåliga roliga humor.

Svar - Blyg är jag inte och "skämma bort mig" vad det nu innebär gör man väl gärna? Konstig på ett bra sätt är ju väääldigt sant.
 
Jag tror att Vendela gillar småbarn och är ett själv när hon är hemma.
Jag tror att ni skämmer ut er ganska ofta.
Vendela: Jag tror att vendela är en sån typisk tjej... Nä men hon gillar rosa och är nog väldigt ordningssam!  Men hon kan nog äver hon va lite galen... Jag tror att hon hänger med på mycket galet som Sanna gör! 

Svar - Haha till viss del. Skämma ut oss gör vi säkert bara att iaf inte jag tänker på det, jag är verkligen inte ordningsam men väldigt galen bara att det inte märks på bloggen. Jag gör nog allt galet Sanna gör men jag har släpat med henne på en mängd jätte sjuka saker hehe.
 
Vendela: En livsglad tjej som kämpar hårt även om det kommer motgångar ibland. Men hon ser nog livet som en utmaning och Y.O.L.O är bara skit för henne! Vem vet att man bara lever en gång? Hon är nog en riktig pinkgirl,nästan som en barbiedocka. Och att festa o ha kul är bara en del av hennes fartfyllda liv! 
 
Svar - Sant! Nej yolo är bra, typ. Man lever ju bara en gång då får man väl göra nått utav det. ;)
 
Vendela: Du verkar vara smartast av dom alla, men ändå lite knäpp! Du verkar gilla rosa och har rent ut sagt allt i rosa! Men du verkar också vara en badkruka som inte gillar att bada i kalltvatten och sen verkar du vara bra på att laga mat!
 
 
Svar - Jag är nog den som är dummast av alla oss, as osmart. Bada gör jag gärna, haha mat kan jag inte laga om det inte är pannkakor eller nått annat lätt. 
 
Vendela: Jag tror att Vendela är en glad tjej, som oftast tänker på söta killar, och just färgen rosa. Hon verkar vara den mest nervösa, t.ex. om hon står framför en stor klass och ska läsa upp något.. Då blir hon helt röd som en tomat i ansiktet, och görjar garva direkt! 
 
 
Svar - Haha ja glad är jag nog jämt, haha ja. Nej framför klassen kan jag bara babbla på och är oftast inte ett dugg blyg.
 

 

Hemma från Västerås

Har precis kommit hem från Västerås, hittade inte så jätte mycket men hade inte tänk köpa så mycket. Vendela fick lite små damp på mig för att jag är så kräsen när det gäller allt haha. Som jag skrev tidigare så tog mamma hand om Hilllary idag och hon hade varit super trött och bara stått i boxen och vart jätte trött så hon fick vila helt.

Men nu ligger jag i min säng och håller på att dö för jag har svin ont i fötterna och huvet så ska lägga mig och kolla på Vampire Diaries ett tag nu :love:

Tumblr_mfutq2cqk01rhl6q3o1_250_largeTumblr_mdt3a3uaij1rla9ieo1_250_largeTumblr_mdl4csqiji1rxmardo2_250_largeKat-3-katherine-pierce-30918864-245-245_largeTumblr_men6kxidaa1rfz7obo1_r1_250_largeTumblr_men6kxidaa1rfz7obo2_250_largeTumblr_mecw0xom2n1rla9ieo1_500_largeTumblr_mfph7s1c0t1r6nqw0o1_500_largeTumblr_mfunfbuf971s22aoho1_500_largeTumblr_ma7pzlugvz1qa48x8o1_500_large
 
 
 

2012

Hur har ditt 2012 varit? AS GRYMT! Men lite upp och ner.

  
Vad önskar du att du gjort mer? Ridit och vart i stallet.
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Haha gjort så mycke skit..

Vem har du umgåts med mest? Sanna ♥

Bästa minnet från 2012? blandannat Swedish House Mafia med Sparris kanske? :thumbup:
 
Är det något du har saknat 2012 som du vill ha år 2013? Åka utomlands!!!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare helt klart

Var det mest lugna hemmakvällar eller partykvällar? Festat på helgerna innan jag började rida igen.

Vem/Vilka/Vad saknade du? Att träna och tävla.
 
Största misstaget? Jag har gjort lite sjukt elaka saker.
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Jajamen!!

Vad gjorde dig riktigt glad i år? Jag "fick" Hazy ♥
 
Har du några löften inför år 2013? Jag ska bli fett vältränad. 
 
Har du haft ett förhållande under 2012? Nej haha eller inget seriöst typ.

Vad ser du mest framemot med år 2013? Att rida Hazy, börja på ny skola.

En låt som påmminer dig om 2012? SHM - Don't you worry child eller Norlie & KKV - där jag hänger min hatt

Det bästa du har åstadkommit i år?: Att jag tog tag i att byta skola, tagit tag lite i mitt liv och slutat beté mig as illa haha, lagt ner all tid på Hazy.
 
Vad hoppas du inträffar 2013: Att jag får komma ut på nån dressyrtävling med Hazy. Att jag slutar ha ont i mina knän och att nått super kul händer när jag fyller 17 + typ åka utomlands, Falsterbo, Göteborg Horseshow, jag sak på One Direction osvosv..

Fagersta Ryttarklubb!

Vi har visat det här en gång förut vet jag men kollade på det imorse och måste visa det igen. För några veckor sen firade vår klubb 50 år och då kom vi i U-sek på idéen att göra en lite typ av parodi på olika människor från klubben så här kan ni se hur folket i FRK är ;)

1. Min tränare Malin
2. Jimmy och Mona
3. Min hopptränare Carina   <- Den är bäst haha!
4. Evis en av ridlärarna
5. Anna Rosendal, våran tävlingsledare och hon som har koll på allt och fixar allt ;)
6. Pernilla
7. Emelie Lindbäck, som ibland rider Celine och Hillary ibland vet ni? :)
8. Jag haha!
9. Min mamma


På väg till västerås!

Det här är ett tidsinställt inlägg så förhoppningsvis sitter ja goch Vendela på väg till västerås just nu, vi brukar ju annars alltid lyckas försova oss men idag SKA vi lyckas gå upp i tid annars snor jag en liten postbil och kör till Västerås! Nu när jag tänker på det ar jag alltid velat ha en sån, ni vet en sån liten som inte är en riktig bil utan ser ut lite som en golfbil? :D Tänk va skönt att ha en sån att åka till skolan med istället för att cykla haha.

Men i alla fall, hela dagen kommer vi vara i Västerås och sen får vi se vad som händer efter det. Mamma tar hon om Hillary som ska få ut och skrittas lite nu efter dom här dagarna med hårdträning :)

Två bilder från i sommras på mig och Eve haha...

Vad passar hon bäst i?

Vilken outfit passar henne mest?
  
pollcode.com free polls 

1.

2.